Portabil 280*150 Si 280*80 Single Și Duble De Exterior Panza De Camping Hamac Îndoiți Băț De Lemn Albastru Roșu Fierbinte De Vânzare Noi Sosiri

28.86lei

41.25lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Persoana Hamac din Lemn de esență tare Distribuitor Baruri: hamacul este usor de fixare, doar repara hamac cu 2 obligatoriu siruri de caractere și cravată șiruri de copaci sau stalpi.Hamacul este ușor de transportat și de ambalaj, cu aceeași culoare sac.

De înaltă rezistență Camping Hamac: singur hamac în condiții de siguranță poate suporta aproximativ 130 KG, și leagăn dublu poate suporta aproximativ 260KG.Coarda comună este special țesut în conformitate cu normele fizica pentru fiecare șir sta la aceeași greutate și hamacul este suficient de puternic.

Super Ușor de Călătorie Hamac: hamac adoptă un special de mare densitate respirabil tesatura de panza ca material, cutelor dovada, plăcut pentru a cauta si se simte confortabil.

În aer liber, Hamac: hamacul este versatil, durabil și compact, care este un ideal pentru drumetii, camping, alpinism, canotaj, în deplasare, picnic, curte sau grădină și curte de utilizare.

Notă:

1. acest hamac pânză este de 190cm lungime și 280cm lungime, care este cea mai mare de pe piata!Te rog nu compara prețul de tăiere colțuri și de a face net capăt într-un scurt hamac de 260cm;!

2. Există aproximativ trei tipuri de materiale în piață, generale, gros și gros.Noastre două caietul de sarcini sunt groase, astfel încât să poată suporta 130KG și 260KG.În scopul de a asigura siguranța de camping, noi oferim doar cele mai bune.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Produse: Hamac

Cantitate: 1 buc

Material: Panza

Culoare: Albastru/Rosu

Modul: Albastru Dunga/Dungi Rosii

Dimensiuni: 280*150cm/280*80cm

Pachetul Inclus:

1* Hamac

1* Sac De Depozitare

Etichete: hamac stea, curtea hamac, tabăra hamac, Lopata, În Aer Liber Lopata, planta prelata, hamac outdoor, ori lopata, scaun hamac, Hamac Leagan

Dimensiune 280*150cm/280*80cm
Tip De Buzunar, Multi Instrumente
Origine NC(de Origine)
Produse Hamac
Material Panza

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea