2021 St. Patrick ' s Day fără Chip de Păpușă Třmte Gnome Jucărie de Pluș St Patricks Zi Irlanda Norocos Elf Pluș Trifoi Decor de Vacanță

24.82lei

40.67lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2021 St. Patrick ' s Day fără Chip de Păpușă Třmte Gnome Jucărie de Pluș St Patricks Zi Irlanda Norocos Elf Pluș Trifoi Decor de Vacanță

B ullet Puncte: 1.Perfect Casa de Decorare: Acest gnome jucărie de pluș este perfect pentru decor acasă.Se poate decora casa ta, și se poate decora camera ta, cum ar fi birou, masa, canapea extensibila, biblioteca, raft, masa, noptiera, acesta poate fi, de asemenea, folosite pentru a decora pomul de Crăciun.Lasa-ti casa (camera) au mai mult o atracție.

2.Manual de Pluș: Gnome jucării de pluș sunt toate realizate cu materiale ecologice.Aspectul lor drăguț este foarte popular cu copii, și ei sunt fabuloase cadouri pentru copii.

3.Aduce Noroc: Třmte gnome este potrivit pentru răspândirea spiritul tradițional.În folclor, gnomi proteja oamenii de la nenorocire.Ei vor aduce noroc familiei și sunt considerate noroc.Puteți să-l utilizați pentru povestiri.

4.Impresionant Materiale de Calitate: gnome este fabricat din poliester de înaltă calitate și țesături tricotate, moale si confortabil.Gnome este natural, are o barba galben, un pod nas, și se poartă o haină verde.Acesta va aduce mai mulți ani de fericire și să ofere mai multe amintiri fericite.

5.Cadoul Ideal: gnome este un cadou fabulos pentru St Patricks Zi, de Paști și de Crăciun, pentru că transmite o semnificație specială.Acesta poate fi folosit pentru o mare acasă și în aer liber, decoratiuni, cum ar fi masa și canapea, rafturi, rafturi, ferestre, pat, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Gnome Jucărie De Pluș

Material: poliester + fibra

Greutate: aproximativ 126g

Dimensiune: aproximativ 26*9cm/10.24*3.54 în

Stil: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

1*Třmte Gnome Jucărie De Pluș

Note:

1. Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de 1-3mm.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: mare plushies, panda de jucărie, jool, mha pluș, Irlandeză, pitic de gradina, pandantiv trifoi, în oman, azerbaidjan flag, elv

Origine NC(de Origine)
Tema oamenii
Este Dispozitiv Inteligent No
Stil Modern
Material Fibre Vegetale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea