4.5~10mm Femeilor Natural de culoare Rosu Granat Rotund de Piatră prețioasă Margele Colier 18" AAA

53.52lei

71.35lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la magazinul meu!

Suntem dispuși să facă afaceri cu tine ,în inima mea,prietenia este în primul rând ,de afaceri este cel de-al doilea pentru totdeauna.

transport

De transport ,fără cutie ,Toate elementele vor fi livrate de către china par Avion( cu Excepția sâmbătă și duminică),25-45 de zile Lucrătoare pentru a ajunge.EMS este, de asemenea, disponibile.Va dura 5-10 zile lucrătoare, dar un alt cost .vă rugăm să ne contactați în primul rând și vom revizui facturii după ce-l câștige.

Notă:

Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să contactați-mă în primul rând, am să vă dau un răspuns satisfăcător.

Politica Feedback-ul:

dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați-mi cinci sart feedback,feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.dacă aveți orice întrebare cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați în primul rând și dă-mi ceva timp pentru a rezolva întrebarea ta.Sunt un bun vânzător,sper că va avea un expleasant experiență în magazinul nostru.

Punctul meu de vedere alte itemsThank că te-ai uitat!

Etichete: piatră prețioasă beada colier, întuneric colier, piatra roșie, Argint 925, peridot coliere, pandantiv cu topaz, dragon de piatră scazut, lovecraft, garnet red, bratara granat

Principala Piatră De Granat
Numărul De Model mm
Nume De Brand NoEnName_Null
Partea Piatra NICI unul
a Buna
Tip Lanț Coarda Lanț
Fine sau de Moda Bine
Gen FEMEI
Metale De Tip ARGINT
Colier Tip Coliere Coliere
Stil Trendy
Ocazie Petrecere
Numărul Certificatului De no
Tip De Element Coliere
Certificat De Tip Gem Centru de Evaluare de la Universitatea Peking
Dimensiune Pandantiv mm
Forma\model RUNDA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea