Alpinism Accesorii Crampoane anti-alunecare Șiret Tracțiune Zăpadă Cizme Pantofi anti-alunecare 19 Drumeții Cuie din Oțel Inoxidabil

60.04lei

89.61lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Sudate răsucite lanț cu legături asigură rezistență și durabilitate.Durabil piroane au tratat termic 201 din oțel inoxidabil șine, care nu va rugini, și sunt mai puternice și mai durabile.

Silicon de înaltă calitate este echipat cu elasticitate mare și nu se va rupe sau rupe.Oferi servicii flexibile și ușor pe tot parcursul zilei de tracțiune soluții.

Potrivit pentru toate persoanele, potrivite pentru diferite tipuri de pantofi de sport, pantofi și cizme.Curelele de pe pantofii dețin patine în loc.O mărime se potrivește tuturor și nu va deteriora dvs. de pantofi sau cizme.

De asemenea, ele pot fi stocate în sac de depozitare de oferit, care poate fi ușor fixate la rucsac cu carabină.În plus, chiar și în picioare, puteți trage-le pe pantofii tăi în câteva secunde.

Cea mai bună soluție pentru o aderență perfectă și siguranță obține în condiții de siguranță în iarba umeda, noroi, zăpadă și gheață.Fie că este vorba de mers pe jos pe trasee de gheață sau pe iarbă, jogging sau drumeții.

Caietul de sarcini:

*Dinti:19

*Culoare:Negru,Portocaliu

*Functie:Anti-Alunecare

*Material:Oțel Inoxidabil și TPE

*Pantofi tip: bocanci, pantofi Sport, Pescuit, cizme și cizme de alpinism,etc.

Pachet Dimensiuni : 9.8 x 7.4 x 1.1 cm; 9.44 Uncii

Pachetul Inclus:

1 pereche de crampoane

Etichete: thinsulate bocanci, raki turcesc, alpinism în aer liber crampoane, tracțiune ghete de mers pe jos, copii alpinism mânere, drumeții accesorii copii, tracțiunea pe gheață, pintenii de gheață, cizme femei, crampoane pentru gheata si zapada

Tip Crampoane
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Liplasting

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea