În picioare, Sac de box Gonflabil Pahar de Fitness Decompresie Saci de nisip pentru Copii pentru Adulti Fitness Gonflabila Box Coloana

68.79lei

114.67lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

În picioare, Sac de box Gonflabil Pahar de Fitness Decompresie Saci de nisip pentru Copii pentru Adulti Fitness Gonflabila Box Coloana

De înaltă calitate din PVC: gonflabile box coloana este realizata din PVC de înaltă calitate de material de construcție.Acesta masoara aproximativ 61inches / 155 CM în înălțime și recuperări ușor și încet.Mare pentru toată lumea să-și exercite și să se joace.

Siguranță și Durabilitate: Robust material PVC asigură siguranță și durabilitate.În plus, din cauciuc moale este umplut în ring de box si este sigilat.

Metoda de utilizare: de a Deschide partea de jos si se umple cu apa sau nisip pentru a adăuga greutate și să-l stea în mod constant pe pământ.

Ideal pentru sala de Fitness: Gonflabile saci de nisip sunt ideale pentru fitness și de stres.Pentru a îmbunătăți coordonarea și flexibilitatea, arde calorii și de a reduce stresul în timp ce creșterea flexibilității și coordonarea mana-ochi.De fiecare dată te-a lovit mingea, aceasta este, de asemenea, o alegere ideală pentru formare Taekwondo.Poate fi folosit pentru adulți și copii.

Practic și Sigur: formarea coloana poate fi pliat și depozitat.Este practic, în condiții de siguranță, și ideal pentru copii de box instructori pentru că nu există nici un risc de accidentare, permițându-vă pentru a arde calorii și de a elibera de stres.Acesta este cu siguranta cadoul perfect ales.

Caracteristici:

Ușor de transportat; poate fi folosit oricând, oriunde

Caietul de sarcini:

Gonflabile înălțime:

despre 160CM/62.99 la.în

acking Lista:

1 * Gonflabile Box Post

Tip: Saci De Nisip Categorie

Varsta: >8 Ani

Numărul De Model: În Picioare, Sac De Box

Feature1: PVC de Înaltă calitate

Feature2: Siguranță și Durabilitate

Feature3: Ușor de transportat

Facilitate4: Practice și în condiții de Siguranță

Feature5: livrare Rapida

Notă:

1.Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, din cauza la computer monitor de culoare poate avea un diferența dintre imagine și element fizic.

2.Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

Etichete: mini trampolin de fitness, lupta boxe, albastru prelata, trambuline fitnes, sac de pumn, pantofi taekwondo, aparate de fitness, subțire cheie, thule, suport boxe

Stil De Arte Marțiale Taekwondo
Numărul De Model X4205

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea