60W Putere Mare Led Lumina Motocicleta Atenției Față Faruri de E-Bike 6-Led-uri Spot Ceata Lumini de Conducere 12V High Low Beam Strobe

21.51lei

39.15lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

*1.De înaltă calitate LED chips-uri pentru a oferi mai mult gama de iluminat și o mai bună vizibilitate.Aceasta poate ajuta la reducerea accidentelor rutiere cauzate de vremea rea sau rau condițiile de drum.Asigura siguranța șoferului.

*2.3 moduri de lumină puternică/low light/strobe, aceste trei moduri pot fi selectate în condiții diferite. 6 lumini LED-uri cu dual lens (de mare putere și de înaltă luminozitate)

*3.IP67 rezistent la apa, praf, inoxidabil, rezistent la șocuri, rezistent, care poate rezista la orice mediu dur.Nu exista umiditate sau scurgeri de probleme.

*4.Conductivitate termică ridicată CNC din aluminiu si sistem eficient de răcire a furniza excelent efect de disipare a căldurii.Acesta este echipat cu un suport din otel inoxidabil pachet, care este ușor de instalat în diferite poziții.Cu reglabil accesorii de montaj, lumina de lucru pot fi reglate la 90 de grade, ceea ce face mai ușor pentru a schimba direcția fasciculului.

*5.Puteți instala bara de lumină de pe bara de protecție frontală, bara de protectie, bara de protectie mai mic de deschidere, grila fata, capota, portbagaj și din spate a pedalei de bara de protecție de o masina/motocicleta.

Caietul de sarcini:

Material: Aluminiu CNC

Culoare: Negru

Electric putere: 60W

Temperatura de culoare: 6500K

Culoare LED: Alb, lumina

Potrivit tensiune: 9V~80V

Gama de lumină: la aproximativ 200 m

Modele aplicabile: Motociclete/ motociclete electrice

Liste:

Pachetul incluse 1 :

1 * Motocicleta Fața Farurilor

Pachetul include 2 :

2 * Motocicleta Fața Farurilor

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: pământ, condus, bicicleta e, 18v led, 30 led 40w, lumini de inundații 200w, moto față de lumină, t10 w5w lumina strobe, luce față motocicleta, kawasaki zx6r 2001 galben, par led 40w

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand CIBO
Tip De Element Faruri De Asamblare
Energie electrică 60W
Potrivit Tensiune 9V-80V

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea