Distribuția actuală de Bord Integrat de Lipire placa XT60 XT90 V1 pentru RC Modelul Curent Mare de Distribuție Multirotor Aeronave

33.03lei

47.20lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

mayatech Curent distribuitor integrat de sudare plateXT60 XT90 V1

Notă: Acest hub este, de asemenea, potrivit pentru patru și șase axe.În timp ce furnizarea de ieșire de la linia de alimentare cu energie, restul de interfețe pot fi rezervate pentru alte module.

Nume Produs: De Înaltă Curent Electric Colector De Bord

Sprijinirea Electrice Tuning: 8

Curent maxim de Rezistență: 210A Potrivit pentru Nou Haoying 20 30 40 50 80 100 120a Reglare Electrica

Cupru: 7 grame

Greutate: 8.4 g

Dimensiune: 54 mm în diametru.Instalarea gaura de poziție este prezentată în figura de mai jos.

Șurub diafragma: M3

În prezent, s-a constatat că există imitație mare tablouri de distribuție pe piață.La prima vedere, aspectul este relativ similare.În fapt, diametrul de imitație este de numai 40 mm, în timp ce în original este de 50 mm.Imitație zona este cu o treime mai mici, iar eticheta 210A pot fi pericole ascunse.Când noi de design această structură, există o margine îngustă într-un singur loc.Dacă zona devine mai mică, acea margine vor fi mai mici, astfel că punctul este predispus la pericole ascunse.Acest tip de placă nu este în mod necesar în măsură să crească curent de 100% de cupru placare.Există multe lucruri pentru a fi observat și în design.Deci, aici vom solemn reaminti cumpărătorilor că ei trebuie să identifice marca atunci când cumpără.

Instrucțiuni de instalare a produsului:

Pasul 1: Sudarea cu sârmă și plug în funcție de poziția de sudare pad, sau direct de sudură la sursa de alimentare de sârmă.Avantajul de a folosi prize este că întreținerea este mult mai convenabil, și poate fi conectat direct fara demontare și re-sudare.

Notă: Acest hub este, de asemenea, potrivit pentru patru și șase axe.În timp ce furnizarea de ieșire de la linia de alimentare cu energie, restul de interfețe pot fi rezervate pentru alte module.

De exemplu, în această instalație schematic, acesta este echipat cu șase axe, cea rămasă este la putere, sistemul de control al zborului, iar cealaltă este la putere muntele, așa că cablajul este simplu și frumos, dar, de asemenea, poate crește stabilitatea aeronavei.Curent mare cerință de sârmă de lipit.Vă rugăm să alegeți noastre reale Yamazaki lipire sârmă, autentic Huanghua 100W și de lipit.

Pasul 2: Pe gel de siliciu, în cazul în care utilizarea de 704 gel de siliciu, câteva de dolari pe bucată, rolul de gel de siliciu este de izolare.

Al treilea pas este de a stabili nailon coloana (izolate nailon coloana) pe placa de bază și conectați corespunzător cablul de alimentare.Așa cum se arată mai jos, power management modulul de control al zborului este conectat direct la puterea de ieșire de hub-ul de bord.

Al patrulea pas este de a instala capacul, care se poate instala de control al zborului, astfel încât întregul sistem de distribuție a energiei aeronavei este finalizată.

Produs afișa:

Etichete: rc tester, 160a esc, conector ip67, 1 esc, conector xt60, Perie ESC, omthing, conector xt90, blheli s, plug xt60

Control De La Distanță Periferice/Dispozitive ESC
Instrument De Consumabile Asamblate clasa
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Material EVA
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc Conectori/Cabluri
Nume De Brand mayatech

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea