Consola O Geantă De Călătorie De Depozitare Rucsac Pentru Xbox Seria S X Consola De Jocuri De Depozitare Geanta De Umar Picătură De Transport Maritim En-Gros

59.46lei

95.88lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1. Design Perfect: Acest sac de călătorie este conceput pentru Xbox Serie S/pentru Xbox Seria X. Această geantă de mână pentru Xbox Serie S/pentru Xbox Seria X dispune de o spațioasă și interior personalizat.Deci, geanta poate stoca consola Xbox Serie S/pentru Xbox Seria X, cablul de alimentare, cablu USB, casti sau alte accesorii de care ai nevoie.

2. Hard Shell: geanta pentru Xbox Serie S/pentru Xbox Seria X este din confectionata din material rezistent la apa, ecologic și durabil, recomandate de umplere intern, astfel încât geanta poate oferi cea mai bună protecție pentru dispozitivul dvs. pentru Xbox Serie S/pentru Xbox Seria X pentru a preveni daune de apă, zgârieturi și coliziuni.

3. Upgrade Sac: Cu sac de depozitare este înfășurat în de înaltă calitate, moale Oxford pânză, care este foarte confortabil, chiar dacă-l transporta pe distanțe lungi.Bretele reglabile și lărgit tampoane face confortabil să stea pe umerii tăi, și puteți lua jocul tau preferat din consola cu tine și se bucure de ea.

4. Capacitate mai mare: Acest sac de călătorie este mai mare decât obișnuit genți de mână, cu o dimensiune totală de 34*23*18cm/13.39*9.06*7.09 în(aproximativ), aceasta geanta este potrivita pentru consola Xbox Serie S/pentru Xbox Seria X.

5. Protecție completă: rucsac este înconjurat de cârpă de bumbac rezistent la apa si are un soft de buzunar net din afara, care poate oferi spațiu suplimentar pentru dumneavoastră preferat console de jocuri, gadget-uri, controlere, cabluri și alte accesorii.Soluția perfectă de călătorie pentru dispozitiv pentru Xbox Serie S/pentru Xbox Seria X.

Caietul de sarcini:

Material: Oxford pânză

Funcția: anti-zgârieturi, rezistent la apa si praf

Culoare: negru

Potrivit pentru: pentru Xbox Serie S/pentru Xbox Seria X

Lista De Ambalare:

Sac De Depozitare*1

Etichete: x men serie, caz-control xbox, stand xbox serie, joc stick, caz gamepad ps4, geanta pentru Xbox One, un xbox, NINTENDO A COMUTA, set 5 rucsac, geanta ps5

Origine NC(de Origine)
Suport picătură de transport maritim en-gros
Nume De Brand Rondaful
Numărul De Model Anti-zero Sac Impermeabil Pentru Xbox Serie S/Xbox Seria X
Compatibil Marca/Model Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea