Lux Seria de Brand SFT Momeli de Pescuit 90mm 7.5 g/17g Greu Creion Atrage Cu Cutie Frumos Wobbler Pescuit Nada Pescuit leurre

35.80lei

51.91lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mari Reduceri De Pret!!!

Preț Uimitor!!!

CUMPĂRĂTORII TREBUIE SĂ ȘTIE:

PLATA:

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

4)că prețul plătit nu include clienții fiscale.Vom declara valoarea de vămuire, în funcție de cerințele dumneavoastră.Și Marcate ca cadou.În caz contrar, cumpărătorul trebuie să plătească taxa de țara dumneavoastră este politica.

Transport :

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL.(Nu includ APO/FPO)

2) Comenzile procesate în timp util după plata verifird de Balioilhaircare.ro.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4) Am expediat element prin China post.

5) transport Gratuit în anumite țări.Vă rugăm să verificați de transport și de Ambalare lista pentru detalii.

6) imaginile prezentate nu sunt elementul real și doar pentru referință.

7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

8) timp de Livrare:Acesta este de aproximativ 20 la 40 de zile pentru a livra.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați la o dată.Ne-am angajat pentru a oferi cele mai bune servicii pentru tine.Și dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul pozitiv.

Politica de retur:

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă bunurile se află în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există nici o EXCEPȚIE

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI de transport număr de urmărire, și un motiv specific pentru a reveni.

3) va Vom returna INTEGRAL , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse SAU , puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, crankbait de pește, jerkbait atrage, rip stop, pește linie, pește popper, finanțe unelte de pescuit, nada meredith, tambur tsurinoya, luminoase wobbler pescuit

Cârlig Material BKK Înalte Cârlig 8#
Categorie NADA
Cantitatea 1 buc
Lungime 90mm
Nada Material Plastic ABS
Poziția Ocean Rock Fshing
Tip Creion Atrage
Numărul De Model Fisher Swift
Nume De Brand SFT
Potrivit pentru Gura mare biban, salau, somn, cap de șarpe
Inel Despicat SFT Original 3#40lb
Greutate 7.5g/17g
Acțiune De Înot Neregulate Darting

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea