Alb negru Oversize Tee GXXH 2019 Vara Noi cu Maneci Scurte T-shirt 3D Scrisoare Bărbați Vrac Rotund guler Om Mare T-shirt de sex Masculin

75.11lei

147.25lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: 95 % Bumbac, 5% Spandex

Notă: 1, Aceasta este dimensiunea Asia , Aisan dimensiunea este de 2-3 mai mici decât în mod normal SUA/marea BRITANIE/RU/UE/DIMENSIUNE.

2 ,vă Rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.(Unitate:CM)

3 , Pentru a alege dimensiunea corectă pentru tine de a măsura, de obicei, îmbrăcăminte,contactați-ne dacă nu sunteți sigur.

1.Informații dimensiune:Aceasta este dimensiunea Asia, Asia Dimensiunea este mai Mică decât SUA sau UE, Dimensiune , cu atenție, au o privire la Dimensiunea Diagramă vă rog, toate dimensiunile informații sunt corecte, sunt măsurate prin dimensiunea fizică informații, cumpărătorii cum de a Alege mărimea potrivită?Vă rugăm măsura de obicei purta haine de date de informații, apoi se referă la dimensiunea de informații, selectați dimensiunea și similar la dimensiunea noastră!

2.Vă rugăm să confirmați adresa cu atenție odată ce ați face ordine.Va vom trimite produsele la tine whit în 1-7 zile de lucru după ce a primit plata.

3.de obicei, vom folosi Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim și de China Post Aer Înregistrat Mail .În mod normal, informațiile de urmărire va actualiza în termen de 5 zile.

4.Sper că puteți obține pachetul de curând, dacă întârzie, va rog sa ma sfatuiti pentru a prelungi timpul de livrare pentru tine.

5.Dacă produsul și-au pierdut,puteți deschide un litigiu,ne va ajuta.(Soluționarea Motiv:Achiziționarea de Protecție se scurge, dar pachetul este încă în tranzit)

6.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea cinci stele pozitive feedbooks!

Pentru mai multe întrebări, vă rugăm să NE contactați!

Etichete: mare și înalt, 3d dantela, sexy tee shirt femei, pisica neagra față de pernă, negru și alb de pânză, oameni de grăsime tricou, tricou fără model, iepurasul pijama, barbati tricou cu mușchi, oameni de grăsime tricou

Dimensiune 2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL
Stil Casual
Material Bumbac
Lungime maneca(cm) Scurt
culoare negru, alb
Tip De Element topuri
Model Tip 3D
Cu glugă No
Tesatura Tip Postav
Gen BĂRBAȚI
NR. t19324
Topuri De Tip Tees
Guler O-Gât
Maneca Stil Regulat
Nume De Brand GXXH

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea