Ușa de la mașină Geam Universal DIY Styling Auto Cauciuc V Tip de Etanșare Benzi Autocolant izolare Fonică Etanșare Autocolant Accesorii Auto

23.70lei

36.46lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nume: Auto Banda De Etanșare

Dimensiune: 1meter, 2meters, 3meters,4meters

Caracteristică: produs cu lipici spate Material: Cauciuc

Caracteristici: 1,Sporirea etanșeizarea de masina ta,

2,Reducerea trotuar și zgomotul vântului trece în mașină, îmbunătățirea confort de conducere și de a evita praful și ploaia în mașină. 3,puteți aplica pentru a sigila capace fata si spate, care sunt bune în rezistent la apa, praf și izolate fonic.

Instalare:

1. Utilizați un detergent neutru pentru a curăța murdăria, praful și murdăria de pe rama ușii.

2, banda de etanșare cu o bandă dublu-adezivă.

3, banda de etanșare la un capăt de film de protecție lacrimă aplicat pe tocul ușii pentru a determina locația, și apoi în funcție de linia de instalarea simultană lacrima film protector, apăsând pasta pentru a se asigura că instalarea de contact de etanșare poate fi.

4, Paste după interdicția de a folosi mâna pentru a trage banda de etanșare, interzis în 3 zile de la spalare apa în termen de 24 de ore la fel de mult ca posibil, nu în mod repetat pentru a deschide și închide ușa.

Etichete: Izolate fonic, ușa de la mașină proteja, de perete izolate fonic, , acoust spuma, Cauciuc EPDM, auto cauciuc, spuma izolate fonic, epdm, seal strip u, Ușa De La Mașină Autocolant

Material Cauciuc EPDM
Model A3024-4
Tip Sticlă Bandă De Etanșare
Plasarea Ușa De La Mașină
Nume De Brand QCBXYYXH
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea