DIY Electronice tren de Aterizare Retractabil pentru Multi-axa Elicopter Pentru 4- 6- 8-rotor UAV Drone [ INNLOI UAV Personalizat-a făcut Drone ]

103.23lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cu tren de aterizare retractabil este conceput pentru multicopter Cadru în scopul de a oferi o perspectivă mai bună inaerial-filmare / fotografie work.By folosind un 2-comutator de poziție canal de R/C transmițător, aveți posibilitatea de a controla trenul de aterizare să se retragă de la distanță.Cu tren de aterizare retractabil nu va bloca punctul de vedere al obiectivului camerei, ceea ce face neted tras în toate direcțiile posibile.

1.Dacă aveți un cadru organism, oricare ar fi 4-rotor, 6-rotor sau 8-rotor, Ampatament 900-1500mm , acestea sunt toate pot folosi.Este o alegere bună.

2. adoptarea 6061CNC aliaj de aluminiu, Utilizând forță de torsiune metal Servo, pentru sarcină utilă 5-10KG

1 Servo: metal

2 din fibra de carbon tub de: 25*23*330mm

3 din fibra de carbon tub:16*14*330mm

4 Tee-joint-conexiune: aliaj de Aluminiu 25mm la 16mm

5 sistemul de Electric control: a 3-6S

6 Șoc absorbant burete :10 cm-15 cm Lungime

Sarcină utilă: 5-10Kg

Suport putere: DC 12V-25V

Greutate : 440g

Diagnoza: - puterea nu au răspuns: vă Rugăm să verificați puterea pozitive și negative conexiunile sunt corecte. - Trenul de aterizare în timpul operației să se oprească în mijlocul: vă Rugăm să verificați pentru obiecte străine blocarea tren de aterizare retractabil. - Tren de aterizare retractabil pentru a efectua acțiunea nu răspunde: Verificați dacă obiecte străine blocarea tren de aterizare retractabil. - După ce trenul de aterizare complet oprit, lumina nu se stinge: Verificați dacă tensiunea de alimentare pentru a îndeplini cerințele. - După ce puterea a fost rapid lumini intermitente: Verifica receptorul este conectat în mod corect.

1: Servo : 2 buc

2:Dia 25mm 3K carbon pur tub : 2 buc

3: Dia 25mm 3K carbon pur tub : 2 buc

4: 25mm Tee-joint legătură : 2 buc

5: sistemul de Electric control: 1pcs

6: Șoc absorbant burete : 4buc

Politici: 1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 2. Atunci când alegeți transport gratuit metodă, vom alege cea mai potrivita metoda de transport maritim în funcție de țara dumneavoastră fără preaviz. 3. produs Pentru că de îmbunătățire continuă și actualizarea, de multe ori mici, modificările și piesele de schimb, fără notificare 4. Dacă aveți orice probleme sau nelămuriri cu orice comanda sau produse, vă rugăm să ne mesaj și să ne dea o șansă pentru a vă ajuta înainte de a părăsi orice feedback-ul.Transport: 1, putem livra produsele la nivel mondial.Daca plasati o comanda pe Balioilhaircare.ro , puteți scrie, de asemenea, numărul de telefon de contact pentru o mai bună de transport maritim. 2, Elementele vor fi shippied termen de 3 zile lucrătoare după ce a primit plata.Ai nevoie să-ți lași numărul de telefon de contact pentru o mai bună de transport maritim. 3, timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 - 40 de zile lucrătoare.

Etichete: hp m277, m2 rotund impas, ps vita wifi, 100kv, m477, gimbal uav, elicopter uav, 6s rc, m2 macbook 2013, aeronave uav

Numărul De Model INN-015
Nume De Brand INNLOI
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Origine NC(de Origine)
Material Metal
RC Piese si Acc Trenul De Aterizare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea