G Spot Vibrator Rabbit Vibrator pentru femei punctul G Vagin Stimulator Clitoris sex Feminin Masturbator sex instrumente pentru femei Cupluri

63.88lei

206.01lei

-68 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Inteligenta încălzire design Ergonomic,puteți utiliza Gât,

BackShoulder și corpul altă parte pentru masaj;

te las să te realxation

Culoare:Rose red

Material: silicon medical & ABS

Funcția:viteza de vibratii, rezistent la apa IPX7, design Ergonomic, fara zgomot

Baterie: incarcator usb

Sunet:

Despre Pachet

În scopul de a proteja intimitatea ta, ne-am angajat să trimită produsele în condiții de siguranță.Produsul va fi dotat cu un airbag / galben balon folie de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Despre Garanție

Rambursare completă, dacă elementul nu corespund descrierii sau sunt defecte.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de expediere.

Toate produsele sunt realizate Medicale, materiale de calitate, 100% sigur, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când a deschis primul, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rog, vă rog, curate și uscate în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Despre Expediția

Vom trimite comanda in 5 zile lucratoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, vacanțe și așa mai departe.Dacă comanda nu funcționează primite în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să fac dacă răspunsul produce problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă încă nu pot să-l folosească, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschizi disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Privind Timpul De Lucru

Datorită diferenței de timp, acolo va fi o întârziere de comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.Vă rugăm să fie pacient.

Despre Comentarii

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că vă puteți magazin cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.Sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Etichete: rampant rabbit vibrator, iepure jucărie sexuală, anal vibrat, urechi de iepure vibratoare, ceas deșteptător sex, jucărie sexuală, clemă clitoris, prettylove vibrator, dublu jucărie sexuală, g spot rabbit vibrator

Mărfuri De Certificare A Calității ce
Caracteristică 4
Caracteristică 3
Baterie
Numărul De Model SHA30
Dimensiune sha30
Tip De Element Vibratoare
Sugestiv Sexual No
Caracteristică 2
Material Silicon
Obscene Imagine No
Lista de pachete
Tip G-Spot
Caracteristici
Caracteristică 1
Nume De Brand HIWUP
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea