De Lux Sirena Rochii De Mireasa 2020 Strapless Dantelă-Up Spate Matura-Tren Cu Margele De Cristal Plus Dimensiune Rochii De Mireasa Robe De Mariée

860.96lei

1 147.95lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

1.Atunci când plasați comanda, daca nu sunt de dimensiuni standard ,vă rugăm să lăsați măsurători precise.Dacă sunt de dimensiuni standard, verificați dimensiunea diagramă te rog, ne face rochia dimensiunea în funcție de mărimea noastră diagramă.

2. Pachetul tarifar este plătită de către cumpărător ,este acuzat de către țara dumneavoastră vamale.Sper că știi asta.Pentru Brazilia a comanda,vă rugăm să lăsați CPF în ordine,vamale nevoie de ea.Vă mulțumesc!

3.Rochia poate fi făcut în custom size, culoare, design .Vă sugerăm să găsiți profesional croitor pentru a măsura cu atenție următoarele Măsurători Personalizate de Orientare inainte de a cumpara o rochie on-line.

Etichete: rochie wed, wed rochie 2020, sirena wed rochie, rochie de mireasa dantela, cristal de lux rochie de mireasa, bijuterie rochii de mireasa, rochie de mireasa plin de farmec, musulman rochii de mireasa din turcia, tub rochie de mireasa, rochie de fri

Maneca Stil Fără mâneci
Talia Naturale
Nume De Brand Rosnovias
Ocazie țară/biserica/garde rochii de mireasa
Pentru Femeile Gravide Da
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Rochie De Mireasa Tesatura Organza
Design Spate backless
Decolteu Draga mea
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Built-in Sutien Da
Imagini Reale Da
Tren Matura/ Tren Perie
Silueta Sirenă/Trompeta
Tip De Element Rochii De Mireasa
Decor Dantela
Element De Moda backless
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea