1 Perechi / 3 Perechi De Sosete Sport Unisex Anti-Alunecare, Șosete Sport Atletic Echipajului Sosete Baschet, Fotbal De Funcționare Trekking Hiking

20.27lei

31.22lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Selectate bumbac în șosete este umiditate wicking și menține picioarele confortabil, fără sudoare, și îngroșat design reduce în mod eficient picior frecare și mai moale și cald.Acesta este un frumos șosete pentru utilizarea de zi cu zi sau în aer liber, baschet, fotbal, hochei, drumeții, tenis, alergare și ciclism.

Caracteristică: s-a Sugerat dimensiune: NE-8.5-11.5. 50% bumbac + 30% chinlon + 3% spandex + 12% poliester, punct de moliciune si elasticitate.Capitonat unic oferă o moale căptușit simți și de absorbție a șocurilor caracteristică.Smooth toe seam elimină abraziune și să ofere blister de protecție în timpul sport.Material selectat este de respirație și de umiditate-wicking.Frumos pentru utilizarea de zi cu zi sau în aer liber, baschet, fotbal, hochei, drumeții, tenis, alergare și ciclism.

Caietul de sarcini: Cantitate: 1 pereche / 3 perechi (opțional) Culoare: Negru / Rosu / albastru Inchis / verde Fluorescent / portocaliu Fluorescent (opțional) a Sugerat dimensiune: NE-8.5-11.5

Material: Bumbac + chinlon greutate Pachet: 80-240g / 2.8-8.4 oz

Lista de pachete: 3 * Pereche de Șosete

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: carbon clincher rim, șosete drumeții în aer liber, airless, pompa ser, nba ciorap, baschet pentru, mingea de baschet, 270 nike, 700c de aluminiu janta, MAJORARE, nike classic fotbal șosete

Gen BĂRBAȚI
Furtun Înălțime Genunchi Ridicat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea