1buc Nou DIY Masă Fire Tul Masă Fusta Petrecere de Nunta Pentru Decor Nunta Favoruri de Partid Textile Acasă transport Gratuit

47.90lei

73.67lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Ambalate Lista:

1buc Tul Fusta de Masa

Dimensiune produs: 100cm*80cm

Material: 100% Poliester

Accepta Personalizate Dimensiune sau Culoare

Caracteristică:

1. Acest tabel fusta va creează o moale și de lux, atmosfera la petrecerea ta și va adăuga romantism la evenimentul dvs. special.

2. Folosind 100% materiale de înaltă calitate, inofensiv și în condiții de siguranță.

3. Fusta poate fi atașat la masă, fie prin dublu față sau față-verso grele bandă care ar putea găsi în magazine de hardware.

Cumparatorul observa:

Despre diferența de culoare: Acest produs este un fotograf profesionist pentru a face fotografii de obiecte reale, din cauza fotografiere lumina, mediu, calculator rezoluție de afișare și alte motive, unele naturale, diferența de culoare este un interval normal, vă rugăm să prevaleze în natură.Dacă sunteți extrem de exigent cu privire la culoare, vă rugăm să cumpere cu atenție sau de a consulta personalul de serviciu pentru clienți înainte de a cumpăra.

Despre livrare: Normal de livrare este de 1-3 zile.În cazul unor circumstanțe speciale, vă vom contacta în timp util; dacă sunteți într-o zonă de la distanță, vă rugăm să consultați serviciul clienți înainte de cumpărături pentru a vedea dacă aveți nevoie pentru a face diferența.Dacă sunteți neplăcere, vă rugăm să mă ierți.

Despre primirea: Înainte de primirea mărfurilor, asigurați-vă că pentru a verifica caseta atunci când curierul este corectă și bunurile nu sunt avariate, cum ar fi bunuri întâlnite probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați după primirea mărfurilor, vom necondiționat ocupa serviciu de returnare pentru tine.

Privind calitatea: Afectează utilizarea normală, cum ar fi ruperea, craparea, defecte grave, piele rupte, etc., este privit ca o problemă de calitate.Ne asumăm întreaga responsabilitate, dar, din cauza întârzierii livrării prin curier, ușoară abatere de la dimensiune, spre deosebire de imaginație, o ușoară diferență de culoare. , fire, piele subțire, prea grea, prea ușoară, nu le place, etc. sunt toate non-probleme de calitate.

Despre dimensiune: dimensiune produs este descris în detalii despre produs (diferite metode de măsurare, eroare de 1-3cm este în limite normale).Pentru că personal de gândire este diferit, atunci când vizualizarea imaginilor, dimensiunea reală a produsului poate fi părtinitoare.Există și dimensiunea indicațiilor din detaliile produsului coloana, iar cumpărătorul poate determina dimensiunea reală a produsului prin dimensiuni detaliate.

Etichete: fusta de masa nunta, fusta fuste, fusta fata de masa, mozaic instrument, pește fire, voile de masă fusta, pânză pvc masă, fusta fata de masa tull, decor de nunta cort, fusta hula

type4 Decoratiuni De Masă
type1 Satiră pe masa
type8 kis naștere petrecere tutu, fuste masa
Model Tip Solid
Tip tabelul fusta
Stil Alte
Type3 tutu fusta de masa
Material 100% Poliester
type6 favoruri de nunta
type7 Masă de nuntă fuste
Utilizarea Banchet
Technics manual
Caracteristică decor
Numărul De Model G93
Type2 Personalizate Dimensiune Masa fusta
type5 tul tutu fusta de masa
Nume De Brand PIC.ZBURA
Dimensiune 100cmx80cm
model Mozaic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea