Acoperitoare Fotoliu Acoperi Canapea Acoperi Întinde Aripa Huse Wingback Fotoliu Protector Elastic Canapea Acoperă Acoperă Mobilier

76.89lei

80.11lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pachetul Include:

1 x Scaun Aripa Coperta

Caietul de sarcini:

Nume produs:Scaun Fotoliu acoperi

Dimensiune: 26-32in,32-36in,37-45in

Culoare:Multi-color

Materialul:fibre de Poliester (poliester)+Poliuretan fibre elastice (spandex)

Caracteristică:

-Super-Material: 80% poliester si 20% spandex, este extrem de elastic.Scaunul wingback capacul are o mare elasticitate și durabilitate pentru a proteja aripa scaun de la uzura de zi cu zi și scurgeri , dau un aspect elegant și de brand nou look.

Protejează - ți aripa scaune din alimente și băuturi scurgeri, parul de animale și murdar cu capace care sunt convenabil mașină de spălat, este ușor de instalat și decolare.

- Proiectat cu elastic bottoms pentru un confortabil si sigur se potrivesc.Material de calitate, usor de intretinut, respirabil si confort la atingere, în timp ce ține rezistent la uzură și durabil .

-Design Special: design Elegant și frumos, oferindu-vă un aspect diferit de aripa spate scaun , un fundaș lateral scaun de acoperire aduce o nouă transformare, pentru toată casa dumneavoastră stil de decorare, a spori sentimentul de lux.

-Acolo va fi o mulțime de material suplimentar pe suprafața nostru scaunul aici dacă scaunul este mare, dacă dimensiunea este mic , de asemenea, puteți introduce un material suplimentar în decalajul în timpul instalării.

Notă:

-Vă rugăm să cu atenție măsura dimensiunea de scaunul aici înainte de cumpărare, și verificați cu atenție dimensiunea diagramă pentru a se pregăti pentru achiziție de succes de acoperire adecvată.

-Culoarea de post pot varia ușor din cauza fotografie și diferite monitor de PC.

-Dimensiunea ar putea fi ușor diferite din cauza manuală de măsurare.Amabilitate înțelegere ar fi apreciat.

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: acoperi canapea stretch, scaun de acoperire pentru canapeaua, scaun king, mare, fotoliu, acoperi canapea, mobilier de protecție acoperă, scaun de acoperire, fotoliu acoperi, scaun alb, rattan scaun

Stil Europa
model Simplu Vopsit
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Scaun Banchet

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea