New sosire QILEFU Mountain bike 3K plin fibra de carbon ghidon Plat/creștere de carbon biciclete ghidon MTB părți 31.8*600-740mm

45.38lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

DESCRIERE si MATERIALE Material: 3K Plin Fibra de Carbon Stem clema : 31.8 mm Lățime : plat ghidon: 600/620/640/660/680/700/720/740mm creștere ghidon: 620/640/660/680/700/720/740mm (vă Rugăm să alegeți dumneavoastră preferat de dimensiune) Culoare Principala: cum ar fi imagini Finisaj: mat / lucios (implicit luciu) Greutate: aprox 126 g(plat 620mm) ; 145 g(creștere 620mm) Bicicleta Tip: Bicicleta de Munte / City bike / Ori cu bicicleta de Un an garanție de calitate Trecut EN 14766 Standarde și JAPONIA JIS Standarde.Observație: China Post Air Mail este foarte lent, durata medie de livrare este de aproximativ 30 de zile, dar uneori trebuie să așteptați aproximativ 45-60 zile.Dacă aveți nevoie de produsul nostru, în urgență, vă rugăm să don\ \ \\ \ 't alege China Post Air Mail.Vă recomandăm să alegeți EMS .Vom dedica noi înșine pentru a face de înaltă calitate, dar cu preț ieftin părți de biciclete de carbon, Noi bun venit colaboratori din întreaga lume pentru en-gros și personalizat-a făcut.Ce\\\'s mai multe, putem accepta DIY pentru produse, cum ar fi adăugați numele dvs., schimba culoarea și preferă model.Livrare:

1 transportul este transport gratuit prin poșta aeriană, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete sau mai multe colete prin poșta aeriană.

2 Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați. 3 timp de Livrare:

1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile

2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni 4 Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

5 Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde de cumpărător\\\'s timp de vămuire sau de Forță Majoră.Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

După-vânzare de servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 Produs de calitate program de procesare:

1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Fiscale:

Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, Clearance-ul este responsabilitatea cumpărătorului, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele.Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să Responsabilă pentru transportul de marfă și acasă.

Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager:Hellen , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Lucram 6 Zile pe saptamana de la 8:00 - 20:00 de luni - sambata de la Beijing Timp.

Doresc aveți o experiență de cumpărături mare aici!

Etichete: frână de primăvară, chromoly oțel, ghidon mtb, rockshox șoc, 24 inch cadru din carbon, Biciclete 29er cadru, bicicleta cadru suspensie, furculita sigiliu instrument, 1 inch disc furca, 26 furca bicicleta

Lățime 601 - 700mm
Plat ghidon dimensiune 31.8*600/620/640/660/680/700/720/740mm
Nume De Brand QILEFU
Utilizarea Biciclete De Munte
Material Fibra De Carbon
Creșterea ghidon dimensiune 31.8*620/640/660/680/700/720/740mm
Clemă Diametru 31.1 - 32.5 mm
De stat 100% Nou
Finisaj luciu / mat (default luciu)
Tip Orizontala Ghidon/Unul în formă de Ghidon
Numărul De Model QILEFU-alb+rosu logo-ul
Componente Ghidon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea