3 în 1 Suport de Încărcare Pentru Apple Watch 5 4 3 2 1 iPhone 11 X XS XR 8 Airpods Pro Încărcător Stație de Andocare Ceas Telefon Incarcator Titular

27.96lei

49.06lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Documentul corp, ul, li { margin: 0; padding: 0; } ul, li { list-style: none; } .nou-sosire-conțin { max-width: 960px; } .titleImag { width: 287px; înălțime: 74px; margin: 0 auto 10px; } .mi-card { display: flex;-flex folie: folie; justifica-conținut: spațiu-în jurul valorii de; } .mi-card li { border: 2px solid #87c4c4; latime: 434px; height: 200px; padding: 5px 10px; margin-bottom: 15px; display: flex; } .gri-card { width: 200px; height: 200px; background: #ece9d8; marja de-dreapta: 20px; position: relative; } .gri-card::dupa { position: absolute; dreapta: -20px; top: -24px; conținut: ""; lățime: 76px; înălțime: 78px; background: url('https://api.rondaful.com/upload/20190903/5d6dcffb31f71.jpg') no-repeat; } .dreapta-conțin { margin-top: 90px; } .pret-culoare { color: #ccc; font-size: 14px; text-decoration: line-through; } .pret-dimensiunea { color: #87c4c4; font-size: 20px; margin-bottom: 10px; } us $130 us $130

Descrieri: 1. De Management de stocare: În linii simple si design modernist de acest stand de încărcare a face o opera de arta rafinat pentru masă, noptieră și dormitor.Firul titularul sub baza este folosit pentru a organiza încărcător fire pentru Airpods, și un design excelent al suportului se poate face telefonul mobil de încărcare cablu organizat. (Notă: nu include toate cablurile)

2. Super Ușor de Instalare: Doar conectați cablul pentru a Viziona sau pentru Airpod în suport și acesta poate fi folosit ca un suport de încărcare pentru a Viziona sau pentru Airpods.Acolo este un non-alunecare silicon foaie pe baza de încărcător.Încărcătorul nu se va muta sau flip.În timpul procesului de încărcare, vă rugăm să protejeze pe deplin telefon.

3. Multifunctional Utilizare: hands-free-stand de încărcare are o perfectă 60° unghi de vizualizare de 180° unghi de rotație, oferind mai convenabil, ușor de citit mesajele și să se joace jocuri de gatit pentru spectacole, filme, emisiuni TV, melodii și Aplicații.Cel mai bun pentru noptiere, bucatarii, mese, birouri, camere de locuit și în alte locuri.Cool dispozitivul în timpul încărcării.

4. Evita scăparea: 3 in 1 suport de încărcare pentru Apple ferm locuri în mod noptiera pentru a observa la timp sau trimite o alertă în timp ce împiedicând-o de a fi abandonat sau zgâriat.Potrivit pentru iWatch Seria 5 și Seria 4 cu 40 mm și dimensiuni 44mm, de asemenea, potrivite pentru iWatch Seria 3, pentru iWatch Seria 2 și pentru iWatch Seria 1 cu 38mm si 42mm dimensiuni.

5. Larga Compatibilitate: suport de încărcare este potrivit pentru iPhone cabluri de încărcare, potrivit pentru toate versiunile de Ceas pentru Apple 5, pentru Apple 4, pentru Apple 3, pentru Apple 2, pentru Apple 1 și pentru iPhone 11, pentru iPhone 11 Pro, pentru iPhone 11Pro Max, pentru iPhone X, pentru iPhone XS, pentru iPhone XS Max, pentru iPhone XR, pentru iPhone 8, pentru iPhone 8Plus, pentru iPhone 7, pentru iPhone 7 Plus, pentru iPhone 6S, iPhone 6S Plus, pentru iPad Mini, pentru Airpods 1 și pentru Airpods 2. (Uita-te pentru Airpods Pro nu este acceptată)

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: aur roz si negru

Reglabil unghi: 60°

Potrivit model: pentru iPhone, pentru a Viziona, pentru Airpods1, pentru Airpods 2

Lista De Ambalare:

Telefonul Mobil, Tableta, Stand*1

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

Etichete: industriale incarcator usb, încărcător de telefon, 8 pin usb, 11 ecran, iphone 5 tote, airpod 3 pro, responsa stație, applewatch încărcător, micro usb stație de încărcare, airpod appl

Max. Putere De Ieșire Alte
Numărul De Model -
Sursa De Alimentare USB
Tip Desktop
Interfață De Ieșire NICI unul
Nume De Brand SHZONS
Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale Alte
GaN No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea