Raspberry pi 7inch HDMI LCD IPS 1024x600 Ecran Tactil Capacitiv pentru RPI Sprijină Raspbian/Ubuntu/WIN10 IO/Windows 10/8.1/8/7

206.42lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Raspberry Pi 7inch HDMI LCD IPS 1024x600 Capacitiv Touch Screen interfata HDMI Suportă Raspbian/Ubuntu/WIN10 IO/Windows 10/8.1/8/7

Caracteristici: ecran IPS, 1024x600 hardware rezoluție, configurabile prin software (de până la 1920x1080) Sprijină populare mini Pc-uri, cum ar fi Raspberry Pi, BB Negru, Banana Pi, precum generală de calculatoare desktop atunci Când funcționează cu Raspberry Pi, susține Raspbian, Ubuntu, WIN10 MULT, o singură atingere, și driver gratuit, atunci Când funcționează ca un monitor de calculator, suporta Windows 10/8.1/8/7, cinci puncte de atingere, și driver gratuit Sprijină populare console de jocuri, cum ar fi Microsoft XBOX360, PS4 Sony și Nintendo Comutator, etc. Mai multe limbi OSD meniu, de gestionare a energiei, luminozitate/contrast, ajustare, etc. 3.5 mm jack audio, conector difuzor, acceptă HDMI ieșire audio sprijină, de Asemenea, intrare VGA ( este necesară și ar trebui să fie achiziționate separat )

Folosind cu Console de jocuri:

Număr Parte

Microsoft XBOX

Sony PS4

Nintendo A Comuta

Display

Sunet

Display

Sunet

Display

Sunet

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Notă: Limitat de joc de consola sistemul de OPERARE, în funcție touch este indisponibil.Suport pentru sunet mijloace, este posibil pentru joc consola la semnal sonor de ieșire prin intermediul LCD încorporat difuzor, difuzor extern interfata, sau mufa pentru căști.

Dimensiunea Externă:

Dezvoltarea Resurselor: Wiki : www.waveshare.com/wiki/7inch_HDMI_LCD_(H) FAQ: de Ce LCD-ul nu funcționează cu Raspbian?Pentru a utiliza LCD cu Raspberry Pi oficial imagine, driver ar trebui să fie instalat mai întâi.Vă rugăm să consultați manualul de utilizare.

Cu toate acestea, pentru prima testare, poate doriți să utilizați imaginea noastră furnizate direct.De ce LCD-ul tot nu funcționează cu Waveshare furnizate de imagine?Asigurați-vă că hardware-ul de conectare este corectă și se conectează bine.

Asigurați-vă că imaginea pe TF card este ars în mod corect.

La PWR va continua și ACTUL va continua să clipească atunci când Raspberry Pi pornește cu succes, în cazul în care ambele din cele două Led-uri continua, este posibil ca imaginea a fost ars incorect SAU card TF fost în contact prost.Ce putere de alimentare ar trebui să folosesc?Este recomandat să utilizați un 5V/2A adaptor de alimentare pentru Raspberry Pi, altele decât conexiune USB, în caz contrar Pi poate nu a reușit să-pornire din cauza la PC, portul USB s-ar putea nu au suficienta putere.

Pentru dimensiuni mari de Lcd-uri, să zicem, 10inch diagonală sau mai mult, un alt stand-alone adaptor de alimentare este, de asemenea, necesare pentru a furniza putere la LCD.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați pagina de wiki.

Ghid De Selecție:

Număr Parte

Rezoluție

LCD Interfață

Interfata Touch Panel

Pentru utilizarea cu

Dimensiune (mm)

Panou Tactil De Tip

Capac Din Sticlă Călită

IPS

Sunet

Mai Multe Sisteme De Afișare

Multi Sistemele Touch

Populare Console De Jocuri

Cum te simti

1024×600

HDMI

I/O

Pi

165 × 107

Rezistiv

×

×

×

×

×

★★★★

800×480

HDMI

USB

Nu numai Pi

165 × 107

Capacitiv

×

×

×

×

★★★★☆

1024×600

HDMI

USB

Nu numai Pi

165 × 107

Capacitiv

×

×

×

★★★★★

1024×600

HDMI

USB

Nu numai Pi

165 × 107

Capacitiv

★★★★★

Lista De Ambalare:

7inch HDMI LCD (H) x1 cablu HDMI x1, USB type a plug-micro B-plug cablu x1 Nota: Raspberry Pi și Vorbitor (8Ω 5W) in poze NU sunt incluse.

Fotografii:

Etichete: raspberry pi kit-ul de 7 inch, zmeura tft touch screen, PCM2704, raspberry pi 4 windows 10, imx477, raspberry pi 7 inch shell, xpt2046, rasberry pi windows 10, OV5647, raspberry pi 7inch sta

Tip Accesoriu Ecran LCD
Rezoluție 1024x600
Numărul De Model 7inch HDMI LCD (H)
Compatibil cu Raspberry Pi, BB Negru, Banana Pi
ca un monitor de calculator suportă Windows 10/8.1/8/7, cinci puncte de atingere
Panou Tactil De Tip Capacitiv
Tip De Interfață HDMI
Raport De Afișare 16
Produse De Stare Stoc
Interfata Touch Panel USB
Dimensiunea Ecranului 7"
Tip Panou IPS
Nume De Brand UNISTORM
cu Raspberry Pi acceptă Raspbian, Ubuntu, WIN10 MULT, singură atingere
Ecran IPS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea