10buc rezistent la apa Pre-Tăiate Sigilii Autocolante Display LCD de Etanșare Adeziv de Înlocuire Ecran de Benzi Adezive pentru IPhone X

15.53lei

28.24lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Acest impermeabil spate lcd lipici pentru protejarea telefonului.Ușor pentru a elimina fără reziduuri adeziv.Spate Set complet rezistent la apa autocolant adeziv pentru ecran frontal și backcover.De specialitate pentru a se potrivi perfect dispozitivul cu NR de tăiere este necesar.

Caracteristică

- Culoare: Negru

- Material: plastic

- Dimensiune: 15.8 x 7.5 x 0,01 cm

- Pre-tăiate model, economisi mult timp și probleme costum pentru TOATE CARIERRS iPhone X.

- Brand nou, de bună calitate și puternic adeziv autocolant.Sa folosit pentru a adera LCD de asamblare și să-l fix strâns.

- Odată ce iPhone-ul X a fost deschis ca ai nevoie de a înlocui un nou ecran, repararea rupt camera din spate sau baterie, înlocuiți butonul home, camera fata, spate locuințe, aveți nevoie de a înlocui acest adeziv cu unul nou, astfel încât funcția rezistent la apă va fi același ca și mai înainte.

- Instrucțiuni de instalare deja în ea.vă rugăm să urmăriți ghidul înainte de a instala.Nu Recomandăm să-l instalați fără nici o experiență.Noi nu va fi responsabil pentru orice prejudiciu cauzat în timpul instalării.

10 x Ecran Benzi Adezive

Etichete: ceramica iphone piele, bandă din oțel inoxidabil, iphone 7 cu ecran de etanșare, iphone x xs ecran înlocui, iphone piele de moda, gt2 scripete, iphone z pielii, iphone xs sigiliu rezistent la apa, benzi de plastic, telefon sigiliu

Numărul De Model Ecran Benzi Adezive
Material Oțel Carbon De Înaltă
Piese Incluse 10 în 1
Origine NC(de Origine)
Cu Magnetic No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea