Walkera Rodeo 150 RC drone piese de schimb Rodeo 150-Z-17 Zbor Controler controlerul principal

191.97lei

206.42lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Walkera Rodeo 150 RC drone piese de schimb Rodeo 150-Z-17 Zbor Controler controlerul principal

Pachetul Inclus:

1buc Zbor Controller

Ne-am sprijini cu amănuntul și cu ridicata.

Am putea marca pachetul ca un CADOU și de a pretinde un preț mai mic pentru tine.

Dacă aveți orice cerere de produs, vă rugăm să rețineți atunci când comanda.

Noi, de obicei, vinde produsele noastre fără de vânzare cu amănuntul pachet, vă rugăm să rețineți că înainte de cumpărare.Dacă aveți nevoie de pachetul de vânzare cu amănuntul, vă rugăm să ne contactați și să plătească pentru o parte suplimentar pentru pachetul!

1. Alipay și toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Dacă nu reușesc să plătească pentru comanda, vă rugăm să încercați din nou mai târziu.Plata trebuie să fie făcută în termen de 20 de zile de la comanda, sau acesta va fi închis.

3. Dacă poți\\\\\\\\\\\\\\\'t a verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Am expediat în întreaga Lume , cu EXCEPȚIA UNOR ZONE IZOLATE.

2. Noi va ambala și livra coletul în termen de 2 zile lucrătoare.Și acolo va fi un pic de întârziere, atunci când de sărbători.

3. Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că ați completat numele tău complet și adresa corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.Noi nu suntem responsabili pentru greșelile tale.

4. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Taxa vamală este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate.

5. Ne va livra coletul prin China Post sau alte national post.De obicei, timpul de livrare este de 10-60 de zile lucrătoare, în funcție de țara dumneavoastră.Dacă poți\\\\\\\\\\\\\\\'t primi produsul in termen de 60 de zile, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru ajutor.

1. Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere pentru a se asigura că acestea sunt în perfectă stare.

În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 7 zile de la primire, vom înlocui unul nou.Nu restituiri sunt oferite.Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru retrimitere.

2. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 60 de zile pentru a reveni la ziua în care a fost primit.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră utilizare.Nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Taxa de returnare este suportat de către cumpărător.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii și trebuie să ne furnizați numărul de urmărire, motiv pentru revenirea și PO ta#.Taxa de returnare este plătită de către Cumpărător.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

Ne străduim pentru 100% feedback pozitiv.sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru soluția imediat.Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.Este imposibil de a rezolva problemele, dacă nu știm despre ele!

Clientul este NU.1,satisfactia Dumneavoastra este Obiectivul Nostru.

Mulțumit cu noi,vă rugăm să ne dea de Cinci Stele Feedback-ul.

Etichete: rodeo 110 protector, rodeo 110 prop, rodeo 110 curea, walkera rodeo 110 video, rodeo 110 video antena, piese drone rodeo 110, rodeo 110 fără perii, walkera rodeo 110 elice, rodeo 110 quadcopter, walkera rodeo 110

RC Piese si Acc Controlor De Zbor
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Parametrii tehnici Valoarea 2
Nume De Brand JJRIC
Upgrade Componente/Accesorii Adaptor
Material Material Compozit
Numărul De Model Walkera Rodeo 150
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Controlor De Zbor
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Instrument De Consumabile Adunarea Categorie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea