40Pairs Magic 4D Par-ca Autentic Sprancene Autocolant Tatuaj Sprancene False rezistent la apă de Durată pe baza de Apa Frunte Ochi Autocolante

24.86lei

42.16lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor 40 de Perechi NOI de Magie 4D ca un fir de Păr Spranceana Autocolant Tatuaj Sprancene False rezistent la apa Durată de Machiaj pe baza de Apa Frunte Ochi Autocolante

Umplere și conturare sprâncenele tale este cu siguranta un ENERVANT machiaj de zi cu zi de rutina...Uneori face chiar și sprâncenele tale asimetric crea Acum cel MAI NATURAL, PLIN SPRÂNCENELE într-o secundă cu 4D-Stick pe Sprancene!

Aceste sprâncene sunt pe baza de apa fruntea autocolante - pur și simplu dip apă și stick de a purta instantaneu pentru a crea 4D & par-ca fruntea fire cu de dorit forma sprâncenelor.Nici un machiaj profesional de calificare este necesară!Și odată ce se lipește, devine rezistent la apa, smudgeproof cu durată lungă de rezultat până la 7 zile!

Rezolva perfect problema de rare sau lumina sprâncenele ca aceste stick-pe sprancene perfect amestec cu propriile sprâncenele, așa că nimeni nu descoperă secretul tău!

CARACTERISTICI:

Stick-pe Sprancene

Stick pentru a purta instantaneu pentru a crea complet, natural sprâncenele cu de dorit forma sprâncenelor.Nici un machiaj profesional de calificare este necesară.

4D Parului o Textura ca de piatra

Stimularea microblading efect cu parul-ca & natural privire frunte.Se combina perfect cu propriile sprâncenele.

De Lungă Durată

Rezistent la apa, smudgeproof cu puternic puterea de ședere de până la 7 zile.Simțiți-vă liber pentru reutilizare prin scufundare apă & re-stick când vor începe a pierde (cu întreținere corespunzătoare).

Găsiți Perfect Forma Sprâncenelor

Oferim 6 fruntea forme universal se potrivesc la orice conturului fetei.Perfect plat forma fetei tale cu un obiect ascuțit arc, curbă ușoară, sau chiar de cele drepte.

Machiaj-friendly

Rămâi ferm chiar și atunci când ai pus pe frunte nuanțe pentru a schimba fruntea culori, sau se aplică o bază de machiaj/ make-up remover în jurul frunții.

Fără durere, dar REALIST!

Purta pur și simplu pentru a obține profesionale, paroase sprâncenele, fără a trece prin orice operatie dureroasa sau spranceana broderie.

DIRECȚII:

Poziția 4D sprancene pe zona dorită.Uda partea de hârtie cu o cantitate mică de apă.Coaja încet și făcut.

PACHETUL INCLUDE:

40Pairs Sprancene Autocolant

CUM SĂ UTILIZAȚI:

Pasul 1: Taie o pereche de tatuaj sprancene din autocolant

Pasul 2 Scoateți capacul transparent strat

Pasul 3 Folosiți amprente pe închină parte ca un ghid pentru a plasa autocolant tatuaj la sprancene

Pasul 4 Umed thetattoo autocolant throughtly și se lasă timp de 3 secunde coaja autocolant tatuaj departe de piele

Timp de transport maritim: ePacket Pentru SUA,marea BRITANIE,AU, CA: 7-15 zile China Post Air Mail/ Balioilhaircare.ro Standard de Livrare : Jurul valorii de 25 de Afaceri de Zi timp de Transport maritim pentru Rusia va fi de 15-30 zile , timpul De Expediere pentru Brazilia va fi de 20-35days , Dacă alegeți DHL, Fedex, EMS, UPS de transport maritim va fi mai rapid, de obicei 7-15 Zi lucrătoare Comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore .Veți fi informat on-line odată ce acesta este livrat și informații de urmărire, de obicei, va fi actualizată în termen de 24 de ore.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul dvs. Pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv cu 5 stele și ne recomanda altor clienti.Vă rugăm să ne contactați cu privire la orice întrebări despre comanda dumneavoastră în loc de a da feedback neutru sau negativ, sau deschiderea unui litigiu, care nu va fi de ajutor pentru rezolvarea problemelor.

Vă rugăm să ne contactați prin Balioilhaircare.ro după scopul sau lăsați mesaj de la noi, de obicei, va vom raspunde în termen de 24 oră

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru,

Sper să crească cu tine împreună și să fie win-win parteneri.

Etichete: tatuaj sprancene, anastasia spranceana, 3d lemn spranceana autocolant, geanta chanel, sprâncene false, foto spranceana, 4d tatuaj de sprâncene, vulpe și iepure, spranceana epileer benzi, pumnul autocolant 4d

Ingredient Autentic Autocolant Tatuaj Sprancene
Certificare GZZZ
Numărul De Model CJ19301
Țara/Regiunea de Fabricație China
Dimensiune Full Size
NET WT Fruntea Ochi Autocolante
Origine NC(de Origine)
Numărul Certificatului De YGZWBZ
Cantitatea 40pairs
Formularea Alte
Beneficii Naturale
Impermeabil / Rezistent La Apă Da
Tip Spranceana Enhancer
GZZZ YGZWBZ
Nume De Brand FOEONCO
Numărul de Bucăți Combo

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea