Auto styling torpedo comutator decor Copilot cutie de depozitare tapiterie paiete 3D metal pentru Mercedes Benz GLK GLS C class E class

82.59lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. 100% de brand nou și de bună calitate

2. Material: Aliaj Metalic.

Potrivit pentru Mercedes Benz E Class/C clasa 2016-2017 W213 W205Dedicated Notă : Produsul este pentru tipul de autovehicul cu volanul pe stânga.

Imaginile arată mai jos este pentru referință.Vă rugăm să verificați mașina înainte pentru a vă asigura că este același.Bandă adezivă este la spate.Vă rugăm să rețineți că vă rugăm să utilizați uscator de par pentru a incalzi bandă adezivă înainte de instalat, pentru a face elementul lipi bine. (Nu este nevoie de prea fierbinte) avizul de Rusia:

Ca urmare a exprima companie din Rusia și-a actualizat unele noi termeni de livrare, destinatarul mărfurilor ar trebui să fie menționat numele complet.În caz contrar nu poate livra marfa.Deci, vă rog lăsați-vă numele complet atunci când plasați comanda.Avem nevoie de ea pentru a aranja livrare.Dacă există orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!Multe mulțumiri pentru colaborare.

Etichete: usa mercedes glk, benz glk, mersedes benz audio, glk x204, sticla figura, război vechi, mersedes benz rezervor, mercedes x204, baruri mercedes glk, manusa schelet

Autocolant De Plasament Consola Centrala
Material Metal
Nume De Brand NoEnName_Null

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea