Andzhelika Grad Înalt De Frunze De Imprimare De Costume De Baie 2021 Femei Bijuterii Perla Set De Bikini Plus Dimensiune Costume De Baie Plaja Costum De Baie

55.04lei

101.91lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Andzhelika Frunze de Imprimare Set de Bikini Femei Sexy Bandaj de costume de Baie Plasă de talie mijlocie Bikini Două Piese de Costume de baie Plaja Costum de Baie

Notă:

1.Există, poate, de 1-3 cm abaterea în mărimi diferite, locații și se întind de țesături.Dimensiunea diagramă este numai pentru referință, poate exista o mică diferență cu ceea ce ai.

2.Există 3 tipuri de elasticitate: Elasticitate Mare (față-verso întins), Mediu de Elasticitate (o față întinsă) și Nonelastic (poate nu la intins )

3.Vă rugăm să alegeți dimensiunea cu atenție ,Dacă nu ești sigur de dimensiunea,puteți lăsa informații de măsurare(greutate, inaltime,bust, talie, solduri)

atunci când plasarea unei comenzi,care ne poate ajuta să alegeți mărimea potrivită.multumesc!!!!!

Underwire costum de baie, piept pad fix

Brosa poate fi eliminat pentru transport ușor

Catarama de Metal de design, mai la modă

1.Faci picătură de transport maritim și en-gros?Da,picătură scopul de ai pus în adresa clienților atunci când plasarea comenzii și rețineți acest lucru este drop comanda,putem să-l urmeze și nu lasă nici despre brand-ul nostru informatii in colet.En-gros ,noi va oferim discount și gratuit de transport maritim expres . 2.Achiziția protecție va fi de peste,ce pot face?dacă achiziționați protecția timpul se scurge,vă rugăm să lăsați un mesaj.ne poate ajuta să-l extindă ,pentru a proteja comanda . 3. Cum pot urmări coletul meu?

ePacket: https://www.17track.net/en

Balioilhaircare.ro Standard De Transport Maritim:

4. Picătură de transport maritim sunt binevenite?

Cum pentru a picătură de transport maritim, putem trimite pacakges pentru clienții dumneavoastră direct, fără marcă și etichetă de preț după necesități.

Etichete: emanciparea, plavki pentru femei, 2019 costume de baie, 2021 costume de baie, Plaja acoperi, 3 piece set de bikini cu acoperi, vaca de imprimare sexy, bikini flamingo, mare waise bikini, monokini

bikini două bucata
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model Tip Print
Suport Tip Underwire
Origine NC(de Origine)
Dimensiune L XL 2XL 3XL 4XL
Costum de baie Set De Bikini
Varsta Varsta 18-35 Ani
Element De Stil Brazilian Costume De Baie
Numărul De Model AK85368
dimensiunea stil plus dimensiune costume de baie
culoare Cum Arată Pozele
Gen Femei,Fete
Talie Mijlocul Talie
Decor Print
Nume De Brand Andzhelika
Cu Pad Da
Stil Bikini Sexy Femei
Material Poliester
Tip De Element Set De Bikini

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea