Carnaval ceas barbati Elveția brand de lux faza de luna Tritiu luminos militare mecanice bărbați ceasuri plin de oțel ceasuri relojs

446.54lei

858.73lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Elveția Carnaval T25 tritiu luminos faza de luna militare automată mișcare mecanică celebru brand de lux bărbați ceas de mana rezistent la apa multi-funcție plin de oțel ceasuri relogio masculin reloj hombre relogio masculino saat relojes hombre 2019 noi erkek kol saati montre naviforce Brand : Carnaval Articol Nr. : C8799 Dial Culoare : Aur , argint , albastru , negru , alb Culoare Curea: Aur , argint Funcția : Tritiu luminos , timp, cronometru , fazele lunii , data, luna de Performanță de afișare: 30M rezistent la apa, Antimagnetic, rezistent la Șocuri Ceas cerc: 316L otel fine Mișcarea de ceas: Automatic ceas mecanic Oglinda : Hardlex, Zgarieturi-rezistenta Bandă Material: 316L bine completă din oțel Cataramă: buton incuietoare ascunse de Ambalare: Rafinat ceas cutie, manual de Instrucțiuni, card de Garanție Garanție ( SF832922): 1 An (Aspectul artificial prejudiciul este dincolo de domeniul de aplicare al garanției . ) .Dimensiune produs de mai jos: Cadran diametru : 41mm Grosime : Aproximativ 13mm lungime Curea ( inclusiv cadran) : aproximativ 21cm .Vă rugăm să rețineți (SF: 832922) . 1. Toate dimensiunile sunt manuale de măsurare, se poate avea o abatere.Vă rugăm să într-un fel prevala. 2. Datorită afectate de lumină în fotografierea, imaginea color poate fi abatere, te rog, într-un fel prevala. 3. Nici ceasul nu poate rezistent la apa CALDĂ.Deci, vă rog, nu te purta orice ceas să ia o baie FIERBINTE. 4. Vă rugăm să verificați uita-te la coroana a fost împins în, altfel, apa va intra de la coroana.

.

Vă rugăm să Rețineți pentru un nou Ceas Mecanic : Tabelul coroana în fără a trage de stat este lichidată.Vă sugerăm să vânt în jurul valorii de 30 de ori pentru un ceas nou sau inactiv ceas într-o lungă perioadă de timp.

Despre Noi

Suntem profesional de ceas supllier.Noi sprijinim OEM, ODM, en-Gros , Personaliza și Picătură de transport maritim . .Transport și vămuire 1. Timpul de livrare Expediate prin Balioilhaircare.ro standard de transport maritim sau Post-Mail , de obicei, nevoie de 10 până la 60 de zile , Brazilia are puțini vor întârziere de 90 de zile.Expediat prin DHL sau Fedex IE sau EMS , de obicei, nevoie de 5 până la 25 de zile . .Notă importantă: Dacă alegeți DHL ca livrare vă rugăm să asigurați-vă că adresa nu este parte la DHL zonă de la distanță, sau puteți fi taxat pentru o suplimentare de $40 de zonă de la distanță taxa de livrare, puteți confirma cu tine on-line de servicii cu privire la adresa ta, înainte de a face comanda, sau puteți verifica dacă adresa aparțin zonă de la distanță sau nu în site-ul DHL. . 2. Taxelor vamale sau a taxelor la Import Prețul de listă nu include nici un impozit, cumpărătorii sunt responsabili pentru taxelor vamale sau a taxelor la import în țara dumneavoastră.În mod normal, nu trebuie să plătească vreo taxă sau vreun impozit, are Doar câteva, poate, nevoie să plătească taxe vamale.Depinde de țara dumneavoastră a politicii vamale. 3. Picătură De Transport Maritim Pachetul nostru nu orice preț și pentru informații , astfel încât să nu vă faceți griji despre Picătură de Transport maritim. .Garanție și Garanție 1. Au 12 luni garantie, cumpara cu incredere. . 2. Toate produsele sunt de brand nou și a trecut de verificare a calității. . 3. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când îl primiți și doresc să se întoarcă, vă rugăm să returnați-l în termen de 3 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. (Dar Returnat trebuie să fie în starea sa inițială ca am trimis la tine . ) .Plata 1.Vom accepta Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, transfer bancar, card de credit și orice puteți plăti pe Balioilhaircare.ro. 2.Aceasta este plata centrul de ajutor: http://help.Balioilhaircare.ro/categories_Payment.html. .Feedback-ul, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi un serviciu bun.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați , vă Vom răspunde în termen de 24 de ore ( 1 zi de lucru ) .Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre , vă rugăm să ne dea 5 stele feedback bun .Acesta va fi apreciat.

Etichete: br ceas, ary ceasuri, pagani, aliang mens watch, bulova ceas femei, bărbați ceas, STEELDIVE, oamenii parnis, curea barbati din piele, breloc tritiu

Cuvinte Germane uhr, uhren, uhren damen, uhren bărbați, 2017 Nou
Nume De Brand CARNAVAL
culoare Albastru, Verde, auriu, argintiu, alb, negru , 2017 ceas nou
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Material 316 bine completă din oțel / Autentice din piele de curea de ceas
Formati Fereastra Material Tip Cristal De Safir
Diametru Cadran 41mm
Element Tritiu T25 luminos, fazele lunii ,data, luna, scufundări, rezistent la apa
Caracteristică Luminos
Stil Sport
Brazilia Cuvinte esportivo relogios dos homens marca luxo masculino relogio de pulso
Cazul Formei RUNDA
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Tip Sport Ciclism
Cuvinte cheie 1 horloges mannen / saat / ceas barbati / erkek saat / kol saat / orologi
Tip De Element Ceasuri De Mana Mecanice
Trupa Lungime 21cm
Incuietoare Tip Buton Incuietoare Ascunse
Numărul De Model C8799
Garanție 12 luni
Cuvinte cheie montre homme marque de luxe / relojes hombre 2016 / uita-te
Origine NC(de Origine)
Franța Cuvinte montre homme de marque luxe orologi uomo di marca famosa lusso
Lățime De Bandă 20mm
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Mișcarea Automatic Self-Wind
Caz Grosime 13mm
Spania Cuvinte deportivos relojs hombre de marca lujo famosas masculino cuarzo
Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea