ZNTER 4buc AAA 1.5 V 400mAh USB Reîncărcabilă Litiu-Polimer Acumulator Universal Ultra-Eficiente Pentru RC Drone Camera

70.94lei

97.20lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ATENȚIE: Acest ZNTER acumulatorul poate fi încărcat prin cablu Micro USB.Alte încărcătorul nu poate percepe,vă rugăm să știu asta!

Caracteristici:

Nu mai vă faceți griji despre rezistenta de baterii, acest acumulator va oferi ultra puternic de Putere pentru dispozitivele de performanță bine și să opereze mai mult.

Acesta poate fi rapid taxat cu cablu Micro USB

Perfect pentru utilizarea în aer liber - Cu 400mAh Baterii Reîncărcabile AAA, putere lumina solara in aer liber, gradina, corpuri de iluminat, și chiar obiecte de uz casnic, cum ar fi telecomenzi, aparate de radio, și jucării.

Alege eco friendly: de a oferi smart energy solutions, care va încuraja mai mulți oameni să treacă la baterii reîncărcabile și alte Eco-friendly surse de energie.

Performanță mai mare: bateriile Noastre au două-trei ori capacitatea de dimensiuni echivalente NiCD de celule și sunt construite pentru a dura mai mult cu o densitate mai mare de energie se apropie de o baterie litiu-ion.

Deoarece celulele noastre dura mai mult și pot fi reîncărcate de peste si peste din nou acum puteți salva pe cumpărarea și aruncat scump unică folosință cu baterii.

Caietul de sarcini:

Material: carcasa de plastic Ignifug

Tip celule: O+ baterie Litiu-Polimer de celule

Intrare: Micro USB(5V)

Output: 1.5 V

Tensiunea de incarcare: 5V

Capacitate baterie: 400mAh

Capacitatea de energie: 0.66 Wh

De viață a bateriei: >3000 ori

Timp de încărcare: 0,5 ore

Compatibilitate: baterie AAA/LR03

Culoare: Negru și verde

Dimensiune: 10mm*45mm

Pachetul inclus:

4buc USB Reîncărcabilă Baterie Litiu-Polimer (USB încărcător cablu includ sau nu depinde de alegerea ta)

Notă: în Funcție de diferite condiții, capacitatea Bateriei poate fi împărțit în capacitatea efectivă, capacitatea teoretică, numit, de asemenea, capacitatea nominală.Capacitatea bateriei se referă la baterie capacitate de stocare.Unitatea este "mAh", 1Ah = 1000mAh, astfel încât există unele diferențe între capacitatea nominală și reală capacitate Baterie Li-ion.Este normal și rezonabil.Capacitatea bateriei am marcat este original reîncărcabilă capacitate , și nu va avea o cantitate mică de pierdere de energie în timpul de descărcare a bateriei de proces.Fenomenul este normal în baterie .Vrea să te pot înțelege .Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la calitatea produsului , noi sunt originale ZNTER Fabrica de Baterii .Dacă aveți orice întrebări sau nevoie, vă rugăm să nu ezitați și să ne contactați direct ,vă vom ajuta să o rezolve în termen de 24 de ore .Vă mulțumesc din nou pentru sprijinul dumneavoastră și de încredere .Bine ati venit la magazinul nostru, data viitoare .

\'

'

Etichete: 10440 baterie, 12v litiu baterie 12v, camion rc, quadcopt, 12v baterie de litiu, amg clk, aa znter, shana, ts baterie cu litiu, 37 baterie

Nume De Brand znter
Dimensiunea Pachetului 9cm x 5cm x 5cm (3.54in x 1.97in x 1.97in)
Tip Li-polimer
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Numărul De Model AAA
Setați Tipul Numai Baterii
Baterie Număr 4
Dimensiune AAA
Pachet Pachet 1
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Acumulator De Schimb No
Capacitate Nominală 400mAh

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea