110*140 CM Extra Mare Capacitate de Stocare Saci de Organizator, rezistent la apa Călătorie de uz Casnic de Depozitare Haine Quilt Cordon Saci de Rufe

18.46lei

19.41lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

110*140 CM Extra Mare Capacitate de Stocare Saci de Organizator, rezistent la apa Călătorie de uz Casnic de Depozitare Haine Quilt Cordon Saci de Rufe

Parametrii de produse:

Nume: capacitate Mare cordon geanta de depozitare Material: Oxford pânză Culoare: albastru, roz, galben, negru M: Latime 50 cm* Lungime 70cm: subțire pilote, mai multe bucăți de primavara si vara haine L: Latime 70 cm* Lungime 90cm: Poate deține 8 jin pături, jucării de pluș XL: Latime 94cm * Lungime 120cm: poate deține 10 kg de pături, jucării de pluș XXL: Latime 110cm*Lungime 140cm: poate deține mai multe lucruri mari.Caracteristici: rezistent la Apă, praf-dovada, respirabil, lavabil, rezistent, cu două sensuri de cordon port, ușor de a deschide și închide.Note: 1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc! 2. Vă rugăm să permiteți-2-4cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Vă rugăm să ne contactați:

1. Dacă aveți nevoie de transport maritim combinat cu Express (EMS, FedEx, UPS, DHL).Vom gasi cel mai mic pret pentru tine! 2. Dacă ești re-vanzatorii trebuie picătură de transport maritim.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și să împărtășească mai de calitate de articole de moda cu clienții dumneavoastră!Nu vom dezvălui orice informații, numai în numele dumneavoastră.

Despre Plată

Acceptam alipay aici.Orice card de credit sau card bancar prin PayPal de Plată și a Băncii.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Dacă doriți să plătiți prin orice alt mod, vă rugăm să ne contactați înainte de plata.

Despre Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Asteptati-va unele țări și APO/FPO) 2.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa ta. 3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 6.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale.Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă.Vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc.Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: geantă de călătorie, geanta machiaj, fitnes depozitare haine, rangements materiale plastice, organizator, taxă suplimentară, spălătorie organizator secțiunea, sac de organe, cistom haine sac, sac de curea pad

Material Anti-rupere stofa carouri
Dimensiune 50*70CM,70*90CM,94*120CM,110*140CM
Depozitare scena De călătorie,dormitor,living
Număr de articol Multe piese
Categorie Sac de depozitare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea