Din Aliaj de aluminiu, Usa de Armare de Blocare cu Șuruburi U Ușa de Armare Blocare Defender Usa de Securitate Dop de Dropshipping

38.82lei

58.80lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- Această înaltă securitate de blocare a ușii este construit din aliaj de aluminiu.

- Aceasta armatura de blocare îndeplinește cerințele de cod de construcție, și este proiectat pentru a rezista pana la 800 kg de forță, ceea ce face practic imposibil de a sfida din exterior.

- Această blocare are un arc, copil-în condiții de siguranță și rezistent la șocuri design care protejează împotriva accesului neautorizat prin prevenirea blocare a lovi și de blocare a alege (în timp ce în poziția "blocat").

- Instalarea de acest non-înmânat de armare de blocare poate fi realizată în doar câteva minute, și poate fi folosit pe orice swing-in-usa de orice grosime ușă.

Caietul de sarcini:

- Material: aliaj de Aluminiu

- Pachetul de conținut:

- 1 x Ușa de Armare cu Șuruburi de Blocare

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: furtul de biciclete, anti-furt blocare motocicleta, cerradura seguridad, gravador voz, sinal, ușa opri, antifurt bicicleta, magnet ușă dop, hisilicon hi3518e, ușa dop

Origine NC(de Origine)
Dimensiune As shown
Numărul De Model Ușa De Armare De Blocare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea