3nd 3 Pentru GA2100 Curea de Ceas Bezel Cazul Trupa de Metal Upgrade 3-a Generație,GA2110 cu Instrumente fața Locului Accesorii en-Gros de Brand

297.27lei

530.82lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Din Oțel inoxidabil Caz Ceas de Ceas Trupa Dedicat GA2100 GA2110 Ceas Upgrade

Rapid de Transport maritim

Modificarea instrucțiuni:

1. Upgrade-uri și modificări din această serie pot fi făcute de către jucătorii înșiși, și oficial nu se vinde oficial produse cu aceleași materiale și culori.

2. Acest produs acceptă numai GA2100 și GA2110 ceas upgrade-uri, vă rugăm să asigurați-vă că ceasul este bun.

3. Această versiune este dintr-O bucata Curea Perfect.Este o alegere foarte buna pentru ceasul pe care a deteriorat poziția de curea.

Introducere:

Proiectarea unui ceas cazul în care este confortabil și elegant de a purta este o artă și necesită o tehnică de înalt nivel a proceselor de producție.Ochi-prinderea octogonal bezel răspunde la cele opt șuruburi hexagonale, și bold și neîngrădit forma de rama, cu margini ascuțite și colțuri.Dacă vă place stilul, aceasta este o alegere bună.

Notă: imaginile de ceas sunt doar pentru scopuri de afișare.Noi vindem doar carcasa de metal si curea, nu pe interior viziona.

Etichete: hiawei ceas gt 2, 12 20mm curea de ceas, Ceas diver 200m, rama de metal, pagani ceas, ga 2100 covor, figura mi band, bărbați ceas, g șoc ga2100, dia ceas trupa

Origine NC(de Origine)
starea Nou fara eticheta
Numărul De Model GA-2100
Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Trupa Lungime Ca imagine
Incuietoare Tip incuietoare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea