Masaj Facial Cu Role De Jad Fata Corpul De La Cap La Gât Frumusetea Naturii Dispozitiv De Masaj Piatră Levert Dropship Relaxare Instrumente

17.14lei

20.15lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Masaj Facial Cu Role De Jad Fata Corpul De La Cap La Gât Frumusetea Naturii Dispozitiv De Masaj Piatră Levert Dropship

Descriere:

Naturale Poante Guasha Frumusetea Faciala Instrument de Masaj cu Role de Jad Fata Subțire masaj

Stare:Nou

Material:Jad

Dimensiuni(aprox):14.5 CM*5 CM(max Role pentru masaj)*2CM(min cu role pentru masaj)

Greutate(aprox):105g

Cantitate:1

Utilizare:

În primul rând, înainte de masaj, să ia un instrument de masaj facial și sunt curate.Fata de masaj cu jad de mare rola, de jos în sus, împingeți pielea de-a lungul direcția de creștere.Acest lucru poate fi făcut pentru a îmbunătăți pielea și va evita sagging muschii.

Masaj ochi, cu o mica rola de jad, din interior spre exterior, în sensul acelor de ceasornic de masaj.Puteți reduce liniile ochilor.Poate, de asemenea, pentru a preveni ridurile.

Acțiunea trebuie să fie blând masaj.Ridurile nu forța rola este încet, liniștitor.Masaj o dată pe zi, la fiecare 10-15 de minute.De asemenea, atunci când Cawan de ingrijire a pielii, masaj instrument poate fi pus în apă fierbinte dispozitiv de încălzire, apoi masaj, pentru a vă ajuta extinde porii, accelera absorbtia pielii.

În sfârșit, masaj de taxare a pus în frigider și apoi congela ce poate ajuta micsora porii..Dar noi trebuie să acorde o atenție pentru a controla temperaturile calde și reci.

Notă specială: element poate are o mica diferenta de culoare , Venă și Linii, deoarece acesta este un material natural.Dimensiunea și greutatea sunt doar aproximative.

Pachetul De Conținut:

1 BUC Masaj Facial cu Role de Jad (fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

Etichete: oem cu role de jad, oțel de masaj cu role de piatră, fata cu role de piatră, cu role de jad, electric facial cu role, energia beauty bar, fata massag, masaj electric piatra, massag cu role, masaj facial piatra

Dimensiune 14.5CM*5CM
Sursa De Alimentare Nici Unul Electric
funcția 5 masaj gât
Material Jade
Funcția 1 Instrumente De Masaj
funcția 3 Corp Masaj
Funcția 4 Instrument Masaj
Nume De Brand NoEnName_Null
Tensiune Standard 110V(不含)-220V(不含)
Numărul De Model H6
Tip role de masaj
Funcția 2 fata masaj
Origine NC(de Origine)
Procesul de fabricație Realizate Manual

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea