Universal Splash Robinet De Cap De Pulverizare 720 De Grade De Rotație De La Robinet Filtru De Apa Cu Bule Aerator Robinet Robinet De Bucătărie Duza

41.91lei

55.13lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Roti de evacuare a apei 720°, este mai convenabil să se spele fata ta si gargara!Două tipuri de evacuare a apei comutatoare rotative, îmbogățit cu oxigen spuma, splash-dovada de apă, patru straturi net filtru pentru a elimina impuritățile, și cu garnituri duble pentru a preveni scurgerea.

Caracteristici Principale

Industriale de Calitate Pentru Datoria Comercial: Robust cupru, ABS corp pentru un plus de durabilitate și longevitate.Acest articol include, de asemenea, armat cu dublu O-ring valve care asigură că toate scurgerile sunt prevenite.

În Condiții De Siguranță Și Design User-Friendly: Splash filtru robinet introduce aer în fluxul de apă pentru a produce o mai mare și mai alb flux, care este MOALE LA ATINGERE si NON-STROPIRE.Potrivit pentru restaurant, spalatorie si curte.

Mai Multe Dimensiuni Si Tipuri: Noi oferim o varietate de stiluri pentru a se potrivi nevoile variate.În afară de diferite cioc ajunge pentru robinete, oferim, de asemenea, modele diferite pentru robinet corp și mâner.Check out pagina noastră de produse!Veți găsi unul care se potrivește nevoilor dumneavoastră cel mai bun.

Etichete: delta epocă robinet, robinet din plastic, bakala aur, oala scaun, robinet filtru splash, robinet de bucatarie, robinet, robinet chiuveta, verde de apă de la robinet, faianta

Corpul Material Aluminiu
Material Mâner Aluminiu
Utilizarea bazinul
Certificare NICI unul
Stil Singur Titular Singură Gaură
Tip De Instalare Punte Montat
Supapa De Material De Bază Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea