30cm/ 11.81 într-Mici, Lumina, Rezistent Gradinarit Bonsai DIY Hexagonale Bujor Beton Ghiveci de Flori de Mucegai

107.90lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pentru Plasarea

1. Suntem de vânzare 30cm beton ghiveci de flori de mucegai în această pagină numai.Și 38cm mucegai este prea disponibil, vă rugăm să ne spuneți dacă aveți nevoie de ea.Sau vizitati MAGAZINUL nostru de ACASĂ pentru a vedea mai multe opțiuni. 2. Vă rugăm să citiți MĂSURĂTORI cu atenție, ne-am atașat-o serie de acest design măsurători cu EXTERIOR si INTERIOR MATRITE. 3. Vă rog lăsați-vă NUMELE COMPLET numărul de telefon, informații pașaport (rusă prieteni) și informații fiscale (Brazilia prieteni), atunci când plasați comanda.Curierii nevoie thenm să te contacteze atunci când se face livrarea sau poate avem nevoie de confirmare după ce vom primi comenzi. 4. Vă rugăm să fie REMARCAT faptul că aceste oală sunt exprimate în mod DIFERIT, unul este de la deschiderea de sus, iar celălalt este de la deschiderea de jos

Dimensiuni

Aici sunt dimensiunile exterioare de mucegai.

Catarama De Fixare

Doar o rotație a catarame, puteți asambla sau separat mucegai, ușor pentru a prinde și eficiente pentru construcții.Note: 1. Vă rugăm să fixați catarame în capătul mai MIC. 2. Materiale plastice uzate ca zilele trec, dacă veți găsi că cataramele sunt rupte, vă rugăm să folosiți o sârmă de oțel sau șuruburi M8 de fixare.

Construcții De Orientare

1. Va oferim training gratuit prin conferințe video sau prin trimiterea PPT orientare. 2. Toate oală mucegai construcții ar trebui să se atașeze de oțel (#6) ca suport, noi nu sugerăm să utilizați beton numai. 3. Vă rugăm să perie de presă mucegai în interioarele de mucegai, ar da o buna scoaterea din ea și de a proteja de mucegai pe perete. 4 vă Rugăm să lovit mucegai gentlely cu ciocan de plastic după ce se toarnă beton /ciment. 5. Vă rugăm apă mucegai înainte de a lua de pe matrite. 6. PROCESELE de mai SUS sunt foarte critice pentru o mai mucegai de viață de serviciu. 7. Statuile pot fi colorate cu diferite picturi sau acoperiri în funcție de preferințele personale.Așteptăm cu nerăbdare pentru a vedea diferite talent modele de la tine.

Despre Noi

Cu 10+ ani de experiență în construcția de fabricație mucegai și o colecție completă de matrite, suntem încrezători că putem oferi un one-stop de oprire și de a rezolva toate întrebările.Nu putem garanta că matrite ar putea fi utilizate pentru mai mult de 1000times sau 10+ ani.Dar suntem încrezători că ne oferă un preț rezonabil, cu cea mai bună calitate.

Etichete: bonsai, hexagon lampa, vase de plantat matrite, oala, bonsai oală de ceramică verde, PLANTA, oala lumini de acasă, Floare De Bujor, bonsai lampa, hexagon garaj

Finisare Nu Filmate
Numărul De Model LJ-3001& 3002
Tip Etaj Boughpot
Condițiile De Utilizare Podea
Cerere Grădinărit Ghiveci De Flori De Mucegai
Setați Tipul No
Forma Hexagonale Mucegai
Preferințele Casa de Grădinărit Bonsai DIY
Diametru Interior 30cm/ 11.81 în
Material Plastic
Plastic Tip ABS
Stil Europa
Folosit Cu Flori/Plante Verzi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea