MOLLE Ciorap de Crăciun Militare Tactice Ciorap de Crăciun pentru Vânătoare și Fotografiere Amatorii de Animale de companie Revista Husă Practică

19.49lei

27.83lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Designul special de Crăciun ciorap forma este unic și la modă.Proiectarea de bucle pe exterior este ușor să se atașeze la (tactic) elemente.

2. Fabricat de înaltă calitate 600D nylon material, care este durabil, rezistent la uzura, confortabile și ușoare.

3. Cu un sac de mici pe exterior de stocare a deține niște obiecte mici.Rezistent la apa, practic și durabil captuseala.

4. Cu maner confortabil pentru ușor de transportat, rezistent la apa si captuseala, practic și durabil.

5. Cu nailon incuietoare pe partea din față, puteți pune dumneavoastră preferat de patch-uri, un mic buzunar pe exterior pentru a pune lucrurile mici.

6. Molle proiectare, aveți posibilitatea să atașați alte elemente de sistem molle cu ușurință, dublu fermoar design, convenabil pentru a deschide și închide.

7. Acest ciorap de Crăciun sac poate face un cadou ideal pentru cineva care este un mare (tactic) fan sau care servește în armată în viața lui.

Caietul de sarcini:

Material:600D Nylon material

Dimensiune:44x28cm

Culoare:Negru,verde,kaki,rosu

Greutate:150g

Utilizare:Primirea de articole,festivalul de decor

Forma:Ciorapi

Pachetul Inclus:

1x Tactice Ciorap de Crăciun Sac

Etichete: bun tastarea tastatură, casca copil acril, piercing în buric 16x10, dantela tojs domnișoare de onoare, casca cosplay emoji, kitty papusa de plus copil, ingrediente victoria, casca de desene animate kitty, casca carbull femeie

Tip Sport Ciclism
Furtun Înălțime Genunchi Ridicat
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
Nume De Brand Aolikes
Deget separat No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea