Iarna culoare solidă acasă robă lungă pentru women bumbac prosop halat de baie homewear

103.23lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

M sugereaza dimensiunea greutate, Aceasta este o Chinez dimensiune, mult mai mică decât dimensiunea Europeană 1-2 dimensiune .M: Lungime 110 cm Maneca 50 cm Bust 110cm Umăr 49cm XL: Lungime 119cm Maneca 64cm, Bust 119cm Umăr 53cm măsura de mână, de obicei, marja de eroare este de la 1 la 3 cm DETALII:

Sfaturi pentru a alege dimensiunea corespunzătoare: 1. Utilizarea similare îmbrăcăminte pentru a concura cu dimensiunea. 2. Alege dimensiuni mai mari dacă dimensiunea sunt aceleași ca la tv cu graficul de măsurare Dimensiunea de Avertizare: 1. Dimensiunea poate fi de 2 cm / 1 inch inexactitate datorită mână de măsurare; Culoare poate fi putin diferit din cauza monitorului, vă mulțumim pentru înțelegere! 2. Modelele sunt numai pentru referință, dimensiunea pe care o alegeți este Tag-ul de Dimensiune, iar dimensiunea pe moment, noi de brand este Dimensiunea Tag-ul prea.vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: halat de mireasa, fata de ziua halat, opal, piatra naturala, ziua halat, halat albastru satin, mireasa halat, mirele lenjerie, mireasa halat set, rochie kimono satin, personalizat halat

Compoziția Materialului 100% Bumbac
Numărul De Model Rb057
Tesatura Tip Terry
Model Tip Solid
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Robe
Gen FEMEI
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Sezon Primavara,Toamna,Iarna
Obscene Imagine No
lungime maneca mult
Material 100% Bumbac prosop
5 culori alb,albastru,trandafir rosu,cires roz,mov
Lungime maneca(cm) Plin
Nume De Brand Manyuqi
Sugestiv Sexual No
Grosime Gros

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea