90x210cm Alb Usa PVC Tapet Lemn de Cereale autocolant decor acasă Auto-adeziv rezistent la apa Mural Uși de Mobilier Decor Decalcomanii

56.49lei

80.69lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cum pentru a obține PREȚUL mai mic: Dacă cumperi două sau mai multe bucăți, ne va oferi un plus de 30% reducere.

Sistemul se va schimba prețul în mod automat atunci când plasați comanda.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați cu noi.Ușa noastră autocolant va fi într-o singură bucată.Acest autocolant este avionul de vinil autocolant.Puteți lipi în conformitate cu nostru video în pagina.

Descriere

90x210cm Alb Usa PVC Tapet Lemn de Cereale autocolant decor acasă Auto-adeziv rezistent la apa Mural Uși de Mobilier Decor Decalcomanii Dimensiune: 90x210cm = 35.43x82.68inch 30x500cm = 11.81x196.85inch Caracteristică: rezistent la apa, Auto-adeziv, Detașabil, Ușor de instalat domeniul de Aplicare: Usi, Dulapuri, Dulap , birou etc. Sfaturi Cald: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare 2. Vă rugăm să cumpere suficient la un moment dat să asigurați-vă că acestea provin din același lot, pentru a evita diferenta de culoare. 3. Datorită diferenței de fotografie de lumină, de afișare și de pixel, poate exista o diferență de culoare între produsele reale și imagini.Vă rugăm să consultați produsul primit de culoare.Dacă nu se poate accepta o diferență de culoare, vă rugăm să nu cumpere!!!

Ați Putea Dori, De Asemenea

Amuzant Model Usa Autocolant, putem oferi dimensiuni personalizate de servicii pentru astfel de amuzant model de autocolant.

null

null

Mai mult de a Iubi

Profesionale ușa autocolant furnizor, va putem oferi personalizate dimensiune serviciu.Puteți selecta modelul dorit prin click pe imaginea de mai jos.

Etichete: pentru acasă, adesivos parede, stai autocolant, ușa autocolante eh, omul ușă, mobilier dormitor, 3d autocolant usa, ușa de fundal simplu, biroul de acasă decor modern, ușa dop

Avantaj Auto-adeziv,Impermeabil,Detașabil
Aplicarea spațiu Camera De Zi,Peretii Casei
Potrivit Mobilier, Usi De Renovare, Dulap
Dimensiune 90cm*210cm, 30x500cm
Tema model
Caracteristică Eco-friendly,Nici un Miros,Ușor de DIY
Origine NC(de Origine)
Stil Modern
Material PVC
DIY Auto-adeziv Tapet Usi Din Lemn Dulap Renovare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea