Nou-Născut Doarme Folie De Schimbare De Scutece De Bumbac Pentru Copii Pluș Băieți Și Fete Drăguț Primirea Pătură, Sac De Dormit Somn Sac (0-6 Luni)

44.93lei

47.28lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nou-născut Doarme Folie de schimbare de Scutece de Bumbac pentru Copii Pluș Băieți și Fete Drăguț Primirea Pătură, Sac de Dormit Somn Sac (0-6)

Despre produs:

Material: Acril casmir si bumbac 100% de mucoasa; moale,respirabil,de siguranță și de sănătate, super pătură caldă și moale, nu greu pentru copii pielea de licitație.

Dimensiune: 0-2 luni (29*55),3-6(34*65)

Design: urs Drăguț hanorac, cu un vânt capac design, protejând urechea copilului, Păstrând copilul cald toată noaptea,generos sac de design vă permite cameră pentru lovituri cu piciorul, dar nu poate fi dat afara ,reduce riscul de capturare o raceala.

Funcția: Acest ceas unisex pătură poate fi folosit ca înfășa copilul pătură, de asemenea, poate fi folosit ca sac de dormit, haine pentru copii,nou-fotografie elemente de recuzită, cărucior quilt, sau pătuț folie, etc.

Se spala usor, perfect pentru Copii de Duș Cadou pentru nou-născuți și sugari cu pielea sensibila.

Etichete: sac de dormit, nou-născut sac, barca copil, velur pătură copil, carouri pături pentru copii, puff pături pentru copii, nou-născut de somn sac, babi sac de somn, parul mi lisa, ursul înfășa

Model Tip Solid
Gen Unisex
Tesatura Tip VELUR
Origine NC(de Origine)
Material Bumbac
Intervalul De Vârstă 0-6m

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea