10 Inch, Din Aliaj De Aluminiu, Aer Roata Pedala De Ori Scuter, Bicicleta De Fitness Cu Dual Suport Pentru Picioare

886.56lei

933.22lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

10 Inch, Din Aliaj De Aluminiu, Aer Roata Pedala De Ori Scuter De Fitness Stepper Leagăn Scuter Cu Dual Pedala De Acțiune

Pedala scuter este conceput pentru copii de la 6 ani+ cu o greutate mai mică decât 198 lbs, și oferă un cadru de oțel robust cu jante din aliaj de aluminiu si umplute cu aer, anvelope, texturate mânere și reflectoare de pe pedale și o parte a sistemului de frânare.Adolescenții vor bucura de scuter!Pedala scuter oferă ore de distracție și de fitness!

Caracteristici:

Împinge limitele cu ce poți să faci pe un scuter!Pedala scuter este un inovator pas cu pas scuter care propulsează înainte pentru un joc incredibil de distractiv.

YOUNG & FUN, e rapid, e de ultimă oră și este una dintre cele mai elegante moduri de a croazieră în jurul valorii de și de a transforma capete!Recomandat pentru vârstele de 6 și în sus; max greutate 198 kg.

PLIABIL, în acele scurte momente când scuterul nu este în uz, rama chiar se pliază în jos pentru a transporta în jurul valorii de oraș și depozitare ușoară la domiciliu sau in masina

SAFE & SECURE - Două punți în loc de una și anti-alunecare talpa pt picior sunt concepute pentru a oferi o aderență puternică pentru piloti si mai sigur plimbare.Există chiar și un răspuns rapid de frână pentru control sporit.

Super prindere picior plăci oferă stabilitate maximă și control

Portabil de design face mai ușor pliabil pentru rapidă și ușoară de stocare și de călătorie.Asigurați-vă că stocați-l undeva în siguranță până data viitoare!

Patentat buna sistem de acționare, pot proteja mai bine organismul nu este ușor de a deteriora, rezistent la uzura

Cauciuc confortabil mânere de prindere, design anti-alunecare, se simte confortabil și nu doare mâna

Dublu sistem de blocare de siguranță stabilit pentru echitatie în condiții de siguranță

Spate sistem de frânare pentru a evita rostogolirea

Adopta speciale lanț, în condiții de siguranță și puternic, durabil, durată lungă de timp, nu este ușor de a sparge, lant cutie de design pentru a evita deteriorarea sistemului de putere

Texturate design anti-alunecare pe pedale, este mai sigur de a merge fără derapaj

Aripa spate este proiectat pentru a preveni noroi de stropire pe haine

Atunci când veți primi articole, dacă aveți orice întrebare, contactați-ne în mod liber, și vom răspuns pe 24 de ore și să încercați cele mai bune noastre de a face pentru tine.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, mereu ne stau în spatele produselor noastre și vă va oferi cele mai bune solutii pentru tine.

Etichete: monopatin, dual scuter, hoverboard 10 cm, e scuter, roata scuter, electr scuter, FLJ, scutere roti 110mm, electro scuter, suport pentru picioare foot birou

Numărul De Model Pedala de scuter
Pantofi Dimensiune Dimensiune Mai Mare
Corpul Material Aliaj De Aluminiu
culoare cum select pic de show
Număr Roți 2
Aplicabile Oameni Tineri
Roata Material aer roata
Tip Dublu Rocker
Cadru Aliaj De Aluminiu
Costum pentru adolescenti de peste 6 vârstele
Varsta >6 Ani
Origine NC(de Origine)
Numele Pedala de scuter
Portante 90 kg
Roata Dispozitiv Balansoar Tip
scuter greutate netă 11 kg
Roata 10 inch gonflabile roata

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea