Călugăr Shaolin Broderie Kung fu Eșarfe pentru Performanță de Formare Uniforme Wushu-arte Martiale, Karate, Taekwondo Curele

58.84lei

61.94lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Introducerea De Produse

Styl e: frumos shaolin kung fu centura din Dengfeng, China, locul de Templul Shaolin

Element Include: o curea

Material: bumbac

Culoare: centura neagra cu broderie de aur

Dimensiuni: lungimea curelei este de aproximativ 200cm

Broderie de caractere: caracterele de pe centura de Shaolin Kung fu .Modelul din mijloc este Templul Shaolin logo-ul.

Informații De Transport Maritim

Ne sunt situate în Dengfeng , Orasul Zhengzhou, China.Aici este locul din Templul Shaolin.Vom alege cel mai sigur și cel mai bun căile de transport maritim la nivel mondial.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor cu shipping.

Se Întoarce Și De Restituire

Vom selecta și a verifica fiecare element cu atenție înainte de a fi expediate.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a reveni elementele noastre pentru o schimbare sau rambursare atâta timp cât acesta este în stare originală și nu este utilizat.

Client Service

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ori de câte ori s-ar putea nevoie de ajutor de la noi.Ne-am bucura de toate comunicațiile cu tine.

En-gros de servicii

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de en-gros sau servicii personalizate.Noi oferim foarte competitive fabrica de preț engros.

Etichete: shaolin, monk uniformă, kung fu shaolin, runda wushu, kendo uniformă, costum judo, kong arte martiale uniformă, wushu uniforme, dobok taekwondo wtf, european de taekwondo

Caracteristică Respirabil
Tip De Element Seturi
Gen BĂRBAȚI
Material Bumbac
Nume De Brand kungfuworld
Tip Sport Arte Martiale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea