Union Jack Bunting Pandantiv Steaguri Britanice Banner Material Steag Decor Pentru Ziua De Naștere Petrecere De Nunta Celebrării Zilei Naționale

12.18lei

22.13lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、9M Union Jack Bunting: Pachetul include o mare Britanie tesatura presură cu 20 de steaguri/30 steaguri de culori patriotice în roșu, alb și albastru.Perfect pentru a decora partid, activitate în aer liber sau la grădină.

2、de Înaltă Calitate: Fabricat din poliester pentru utilizarea de lungă durată.Steagul este rezistent la decolorare și rezistent la UV.Potrivit pentru utilizarea în interior și exterior.

3、Produs caietul de sarcini: Un șir marea BRITANIE bunting banner-ul vine cu 20 de steaguri/30 de steaguri.Lungimea totală sunt despre 32ft/9M; fiecare steaguri sunt 14cm*21cm, și este mai mare decât celălalt pavilion fanion.

4、Stil Britanic: British union jack patriotic temă stil bunting face petrecerea ta de neuitat.

5、Mare Decor: Perfect pentru marea deschidere, bar, evenimente sportive, Ziua Națională decoratiuni.Toată lumea ar putea arăta dragostea și sprijinul lor.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: lungime totală: 9 metri, pavilion dimensiune: despre 14cmx21cm/5.51*8.27 inch (manual de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară eroare)

Material: poliester

Parametru: O: 9m-20 de steaguri B: 9m-30 de steaguri

Lista De Ambalare:

Flag * 1

Etichete: saltea gimnastică saltea, tesatura garland, stil britanic femei, pavilion în engleză, mare union jack tesatura, steagul uk, scorpion costum, armata britanică decoratiuni, tub conector, tesatura de pavilion

Numărul De Model Steaguri
Steaguri Si Bannere Material Poliester
Catarg Material Plastic
Tip TIPĂRITE
Tesatura Alte
Utilizare Decor
Stil Agățat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea