Pentru Nintend Comutator Lite Silicon de Protecție caz Pentru comutator mini-shell se Acoperă cu Temperat Pahar ecran protector Pentru NS Lite Ac

28.91lei

36.13lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor Pentru Nintend Comutator Lite Silicon de Protecție caz Pentru comutator mini-shell se Acoperă cu Temperat Pahar ecran protector Pentru NS Lite Model Compatibil : Pentru Nintend Comutator Lite Silicon de Protecție caz Pentru comutator mini-shell se Acoperă cu Temperat Pahar ecran protector Pentru NS Lite 1.Înainte de shippping fiecare produs va fi testat bine.Putem face : 1,control de Calitate:Toate joc video de piese de schimb trebuie să fie testate de echipa noastra de profesionisti QC. 2,timp de Livrare: timp de Plumb este de 1 sau 2 zile lucratoare. 3,Produce de garanție : oferim 6 luni garantie. 4,După serviciu:a susține calitatea în primul rând, principiul de a acorda prioritate clienților. 5,model Produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb și accesorii, de exemplu pentru xbox360,pentru Sony,Pentru Nindtendo și așa mai departe. 6,Informații: Vom împărtăși cele mai recente informații de joc video de piese de schimb pentru toate clientul nostru. 7,Suntem un en-gros și cu amănuntul furnizor de joc video de cel puțin 7 ani, avem o experiență bogată.Caracteristici: 1.Special conceput pentru Nintendo Comutator Lite Mini consola. 2. Perfect proteja Lite consola.PROTECȚIE EXCELENTĂ: a Făcut de înaltă calitate de protecție a Nintend Comutator Lite.Exterioare caz de siliciu shell protejează aparatul de picături.oferă Switch-Lite sentiment confortabil pentru mâini prindere .O sticla proteja consola de ecran de a fi zgâriat.UȘOR DE UTILIZAT: Doar pune acest Silicon shell cazul în Switch-Lite consola.

Design Ergonomic: Acest caz caracteristici construit în căptușit mânere de la spate pentru a face joc pentru durate lungi mai confortabil.

Toate-rotund de Protecție: Realizat din material durabil rezistent la impact silicon, oferă absorbție de șoc pentru toate marginile și, în special colțurile, menținând în același timp o suprafață netedă, aspect curat.

Anvelope model de design nu numai că previne Nintendo Comutator Lite de la alunecarea, dar oferă, de asemenea, sentimentul confortabil pentru mâini prindere.

Material: TPU,moale ,rezistent la Șocuri Observa: 1. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2. Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare.Vă rugăm să înțelegeți.PS: sunt Nou Model De Nintendo Comutator Lite consola de silicon de protecție caz .Pentru Console și alte accesorii nu sunt incluse! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pachetul includding:

1 x Pentru Nintend Comutator Lite Silicon de Protecție caz

Galben : ALBASTRU : Negru : Tempeted Ecran de Sticlă Protector: modname=ckeditor modname=ckeditor

Etichete: ns acoperi controale, nintento comutator lite, keeback, ns joc cover, analog ns acoperi, caz comutator, acoperi nintendo comutator, ns acoperi casa, ninitendo comutator, geanta nintendo comutator

locul de origine ShenZhen, China
Caracteristică 1 Suport Dropshipping
Moq 1BUC
Timp De Plumb 1-3zile zile lucrătoare
Caracteristică 2 Pentru Nintendo Comutator Lite sau Swith mini
Numărul De Model Pentru Nintend Comutator Lite
Nume De Brand HeroAngel
QC 100% Real Testat unul câte unul
Funcția Pentru Nintend Comutator Lite Silicon de Protecție caz
Pachet Bubble sac+Hard cutie de hârtie
Compatibil Marca/Model NICI unul
Numărul De Urmărire Înregistrați numărul de urmărire
Model Compatibil Pentru Nintend Comutator Lite Silicon de Protecție caz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea