Baterie reîncărcabilă 5000M Mini 3.7 V 18650 3500MAH telefon powerbank USB LED Încărcător de Baterii reîncărcabile aaa

23.12lei

66.03lei

-64 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

4914954415354489 18650 baterie US 15.99 dolari /bucata US $ 8.45 /bucata US 6.99 dolari /bucata US 16.99 dolari /bucata US 15.99 dolari /bucata US 6.99 dolari /bucata Produs parametri: tip Baterie: 18650 baterie smart model Produs: 5000M tensiune de Intrare (curent) : 5V/1A-micro usb tensiune de Ieșire (curent) : 5V/1A-micro usb Capacitate: 3500 mah timp de Încărcare: 5-6 ore-timp de functionare: aproximativ 3-5 ore (în funcție de diferite mărci, modele și moduri de operare de pe piață) Ciclu de viață: > 400 de ori temperatura de Lucru: - 10 ° c și 40 ° c Depozitare și transport de temperatură: - 20 ℃ la 50 ℃ Produs: 18.5 * 69.5 mm Greutate: 47 grame Cum să efectueze: într-un rucsac, geanta de calculator sau mașină Electrică de afișare cantitate: 4-nivel lampă cu LED-uri arată electrice cantitate;atunci Când puterea este redusă cu 10%, LED-ul luminează intermitent, indicând faptul că acesta ar trebui să fie taxat.Încărcare display: atunci când încărcarea, o lumină de sub 30% este strălucitoare, în timp ce alte luminile nu sunt aprinse.Atunci când încărcarea la 30%--50%, cea de-a doua lumina devine stralucitor, atunci când încărcarea la 50%-- 75%, al treilea este aprins pentru o lungă perioadă de timp, și atunci când încărcarea la 75%---90%, cea de-a patra lumina este pe pentru o lungă perioadă de timp, și toate cele patru sunt aprinse luminile pentru o lungă perioadă de timp.Metoda de încărcare: utilizare original, adaptor de alimentare și standard adaptor de încărcare pentru a încărca produsul direct Aplicabile dispozitive: acesta poate fi utilizat pentru toate dispozitivele cu incarcare USB, cum ar fi telefon mobil, PSP, IPOD, MP3, MP4, PMP,GPS, bluetooth, aparat de fotografiat digital, etc. Dar când 18650 baterie, cum ar fi lanterna, microfon, stereo, mașină de jucărie și așa mai departe.

Lista include: 18650 (5000M) *1 USB-a *1 USB-B *1

CUM SĂ UTILIZAȚI BATERIA CORECT

1.Vă rugăm să folosiți cablul de intrare pentru a reîncărca power bank în primul rând, atunci când ai luat-o.Introduce micro conector în I/O priză, conectați USB capul în dispozitiv USB pentru alimentare.

2.Utilizați cablul de ieșire pentru a încărca dispozitivul.Introduce micro conector în I/O priză și conectați cablul USB priza cu cablul de date original.LED-ul va lumina intermitent în timpul încărcării și se vor întoarce mereu pe, atunci când complet încărcată.LED-ul va fi transformat automat în 30 de secunde după eșecul de putere.

3.LED-ul indicator are patru scale, fiecare reprezentând 25% din putere.Atunci când doar 25% putere, de putere mică, vă rugăm să încărcați banca de putere în timp.

NOTĂ

1. Din cauza eficiență de conversie de putere de la banca de alimentare și dispozitivele digitale, capacitatea nominală de la banca de putere nu este egal cu real exigibil capacitate.

2. Această putere banca poate percepe cele mai multe dispozitive digitale, dar nu există încă speranța că poate un fel de dispozitive sau modele nu a putut fi încărcat, aceasta este zona normală și nu pot fi considerate defecte.

3. Dacă puterea banca nu a putut încărca dispozitivele, apoi verificați dacă cablul este conectat ferm, sau dacă dreptul de conector a fost ales.Cablul original vândut împreună cu dispozitivele dvs. este întotdeauna sugerat să folosească.

4. Dacă valoarea instantanee a curentului este supradimensionat, atunci când încărcarea dispozitivelor digitale, banca de putere se va transforma în modul protejat în mod automat.Pentru a calma protejate, modul de încărcare banca de putere.

AVERTIZARE

Nu aruncați bateria în foc deoarece ei pot exploda, bateria se poate, de asemenea, a explodat dacă deteriorat.

Nu dezasamblați și nu modificați, sau pentru orice alt scop.

Nu scurt-circuit la baterie, scurtcircuitarea accidentală poate apărea când un obiect metalic, cum ar fi o monedă, o agrafă sau un stilou, produce o legătură directă pozitivă(+) și cea negativă(-) a acumulatorului.

Scurtcircuitarea contactelor acumulatorului poate deteriora acumulatorul sau obiectul care realizează scurtcircuitul.

Nu expuneți bateria la lichide sau supuse unor puternice șocuri mecanice.

CUM DE A TRATA DESEURILE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE SI PRODUSE ELECTRONICE

Nu așezați produsul ca deșeuri menajere.

În conformitate cu reglementările locale privind eliminarea corectă a aruncat de produse electronice.

Litru de Energie a Bateriei încurajeze în mod activ să participe în electronică programul de reciclare.

Etichete: Baterie 18650 lito kala, banca de putere, 10440 baterie, 18650 incarcator pentru, powerbank, baterie mn, shana, Baterie 18650 recharg, 2x aa baterii caz, ts baterie cu litiu

Nume De Brand Litru de energie a bateriei
Baterie Număr 1-6
Numărul De Model 5000m
Acumulator De Schimb Da
Setați Tipul Numai Baterii
Dimensiune 18650
Pachet Pachet 1
Capacitate Nominală 3001-3500mAh
Tip Li-ion

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea