10X14mm/13X18mm Vin rosu Oval Cupru gheare gol fund gros de sticlă de înaltă calitate de cristal Coase pe pietre DIY accesorii

11.48lei

19.12lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Anunț Important:

1.Pentru ordinele de peste 200 dolari,vom organiza gratuit, rapid de transport maritim.

2.Pentru comenzi de peste $5,vom organiza standard logistic,acesta a detaliat de informații de urmărire,mai rapid și în condiții de siguranță în comparație cu cele obișnuite logistic utilizat pentru comenzi sub 5 dolari.

3.Obișnuit logistic folosit pentru comenzi sub $5 este untracked din cauza prea mai mici taxa de transport de marfă,este un pic cam lent și riscul de a pierde coletul este un pic mai mare.

Vă sugerăm să comandați peste 5 dolari astfel încât să ne putem aranja standard logistic pentru tine.Vă rugăm să luați legătura cu serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor dacă aveți orice întrebări.

Etichete: de anul nou calități canapea acoperi, nou în aer liber stiluri de rochii, lil' printesa de pluș portmonee, dragostea oferă bb creme cc, anul nou machiaj ruj, titluri de știri la nivel mondial wiki, dragostea oferă seturi de lenjerie de pat, dragostea oferă ventilatoare de răcire, harry potter hedwige tema

Technics Coase-Pe
Utilizarea Saci
Stil flatback
Cantitatea 10buc/20buc
culoare Vin Rosu
Material Sticla
Baza Cupru gheare/gol/fund gros
Forma Oval
Numărul De Model HTBO10
Tip De Produs Strasuri
Pietre Tip Liber Strasuri
Dimensiune 10X14mm/13X18mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea