Yoowei Siguranță Margele Conector Incuietoare de Închidere Colier Diy Bijuterii Ascunse Incuietoare Cataramă Componentă Fir Incuietoare pentru Bijuterii

26.43lei

27.83lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Client diy efecte:

Pretul este pentru 5 bucati Cleme.

【 Culoare 】 5 culori după cum am arătat, toate produsele sunt realizate în lumină naturală împușcat, vezi sunt într-un fel de fotografiere, dar din cauza display-ului este diferit și din alte motive, veți vedea culoarea din imagine poate o mică diferență cu fizic de culoare, vă Rugăm să rețineți.

【Ambalaj】 7 culori sac de iută așa cum se arată, pachetul de culoare aleatorii

【Descriere produs】 chihlimbar sunt toate de la marea Baltică.și toate sunt certificate.buna si de calitate frumos, margele , stil unic, e bine pentru sine poartă, de asemenea, poate fi special pentru cadouri promotionale, corporate activități cadouri, cadouri, ieftine, dar de lux.De asemenea, vom accepta cu ridicata și cu amănuntul, dropshipping este ok, vă rugăm să ne contactați direct.

Moduri de a testa la domiciliu:

Există mai multe modalități utilizate pentru autentificarea chihlimbar natural.Am enumerat 2 cu ușurință moduri de mai jos .

Sare De Testare A Apei

Amber este foarte ușor și nu va avea greutatea unui șirag de mărgele de sticlă sau chiar de un material plastic solid șirag de mărgele.Pentru a testa această proprietate de Chihlimbar Baltic, de a crea apă sărată prin amestecarea o parte de sare cu două părți de apă.Naturale, margele de chihlimbar ar trebui să plutească în apă sărată, în timp ce margele de sticla sau plastic chiuveta.

Arderea margele de chihlimbar

Pentru a face margele de chihlimbar sunt naturale, va vom trimite un mic sau desprins margele de chihlimbar pentru tine pentru a verifica.puteți să-l arde, și veți miros de brad parfum, așa că arată natural margele de chihlimbar.

Etichete: amber baltic, incuietoare diy, bine margele de chihlimbar, pandantiv chihlimbar, curea scaun, ambra bijuterii bratari etsy, bronz antic incuietoare, canaf face provizii, amber baltic colier, Amber

Principala Piatră De Amber
Free DHL/Fedex PESTE 200 de dolari
Margele Tip Cleme de siguranță
Element De Forma Forma Ovala
prețul cu ridicata Vă rugăm să ne contactați
Fine sau de Moda Bine
Pret inclusiv Pretul este pentru 5 piesa incuietoare
culoare Lămâie ,miere,coniac, cires
Folosit de ocazie Cadouri, Suveniruri,Colectare,Petrecere, Nunta, Diy
Nume De Brand Yoowei
Articol Greutate 0.4gram
Pachetul de moduri Sac De Iută
Numărul De Model Închidere
Material Principal Plastic
Constatările De Bijuterii Tip Conectori
Certificat De Tip GIC
Înălțime Element 7.5mm--15mm
Funcția a făcut într-margele brățară/colier
Tip De Element Margele
Metale De Tip NICI unul
Numărul Certificatului De cleme pentru amber

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea