Copii 21pcs Tacamuri Vesela Farfurii Boluri Pahare de Cuțit, Furculiță, Lingură, Ustensile de Bucătărie Picurator Gătit Uscat Rack Instrument Pretinde a Juca Jucărie

25.60lei

46.54lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mai Multe Produse:

Copii 21pcs Tacamuri Vesela Farfurii Boluri Pahare de Cuțit, Furculiță, Lingură, Ustensile de Bucătărie Picurator Gătit Uscat Rack Instrument Pretinde a Juca Jucărie

Detalii:

Antena pentru copii set cu patru completă loc setări, inclusiv toate feluri de mâncare copiii tăi vor avea nevoie, ei vor fi gata de a servi pretinde mese în orice moment

Pachet inclusiv: 1 bucată de plastic scurgătorul de vase, 2 bucăți de vase, 4 bucati cești de cafea, 3 buc boluri, 2 bucati cupe, 3 buc ustensile de bucătărie și 6 piese tacâmuri

Fabricat din grele și robust din plastic, de siguranță pentru a utiliza și nu conține BPA, acest lucru înseamnă că, în timp ce copiii dumneavoastră se joace casă și servi imaginar cină, puteți avea pace de spirit știind că jocul lor este în siguranță și sunet

Atunci când partidul este de peste, și toate sunt gata, copiii pot pretinde să spele vasele lor și puneți-le înapoi în lor durabile și realiste de plastic scurgătorul de vase!

Joc de rol pentru copii este extrem de important, aceasta vă permite imaginația lor de a alerga liber.Acest set permite-le să-și imagineze pregătește o masă delicioasă pentru familia și prietenii, încurajând copilul să se joace imaginativ și creativ!

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiuni:

plastic scurgătorul de vase: 30 x 28 x 7cm/11.81 x 11.02 x 2.76 inch

fel de mancare: 14 x 14 x 2 cm/x 5.51 5.51 x 0.79 inch

vas: 9 x 9 x 4 cm/3.54 3.54 x x 1.57 inch

cana de cafea: 8 x 6 x 6cm/3.15 x 2.36 x 2.36 inch

cupa: 7 x 5.5 x 4.5 cm/2.76 x 2.17 x 1.77 inch

ustensile de bucătărie: 14 x 4.5 x 1.5 cm/5.51 x 1.77 x 0.59 inch

tacâmuri: 10 x 3 x 2 cm/3.94 x 1.18 x 0.79 inch

Recomandat pentru copii de 3 ani și mai în vârstă

Pachet:

1 x Vase Joaca Set(21pcs)

Notă: acest produs se trimite prin culoare aleatorii.vă rog să observați că.

De plată >>

1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >>

1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >>

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >>

1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >>

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: lemn copaci jucarii, jucărie din lemn, bucătărie organ, cuțit de bucătărie, ul de gătit, lingura de cafea, miniatur casa, set de bucatarie cu ustensile, copil jucărie, escurreplatos cocina

Numărul De Model Bucatarie copii Tacamuri Farfurii Boluri cu Picurator Pretinde Juca Jucării
Plastic Tip ABS
Origine NC(de Origine)
Tip Jucarii Set De Bucătărie
Material Plastic
Avertizare nici un foc
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Clasificarea BUCĂTĂRIE
Gen Unisex

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea