Ccd CCD Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Parcarea cu spatele aparatul de Fotografiat aparat de Fotografiat pentru VW Skoda Octavia noapte aparat de Fotografiat impermeabil ZJ

43.48lei

70.16lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ccd CCD Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Parcarea cu spatele aparatul de Fotografiat aparat de Fotografiat pentru VW Skoda Octavia noapte aparat de Fotografiat impermeabil transport Gratuit

Senzori de imagine: 1/4" CCD color

Sistem TV: NTSC si PAL

Iluminare minima.

AGC: Auto

BLC: Auto

Balans De Alb: Auto

Video Culoare: Colorat

Pixeli efectiv : 728x512

Rezolutie : 480TV lines

Ieșire Video: 1.0 Vp-p,75

Obturator Electronic: 1/60(NTSC)-1/10000S, 1/50(PAL)-1/10000S

Raport S/N: Mai Mult de 48db

Lentile Unghi: 170 Grade

Rezistent La Apa Clasa:Ip 68

Temperatura de operare: -20°C+80°C, RH95%

Temperatura De Depozitare: -30°C+80°C

Putere de lucru (DCV): 12

Consum de curent: 90mA Max

Despre sisteme TV de masina din spate vedere aparat de fotografiat.

De obicei monitoarele suport NTSC și PAL sisteme TV.Deci nu este important mașină camere au NTSC sau PAL .Vă rugăm să verificați dacă dumneavoastră monitorizează poate suporta NTSC sau PAL .Dacă monitorul numai poate suporta NTSC sau PAL ,vă Rugăm să lăsați-ne un mesaj pe care sistemul TV ai nevoie într-o zi lucrătoare după ce ați făcut plata .Dacă nu .Vom trimite camera auto cu sistem TV pentru clienții noștri, la întâmplare.

Cum pentru a instala : Reparatii camera la un design special gaură în mașină.Conectați built-in de inmatriculare lumina de la camera pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost conectat pentru a obține puterea de a se Conecta puterea de camera pentru masina ta marșarier lumini - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ.Conectați cablul video de la camera la prelungitor.Conectezi cablul de la monitor auto.Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.

=> Scoate-ti stoc de inmatriculare lumina de la spate de masina ta

=>Repara aparatul de fotografiat pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost.

=>Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.

Pachetul include :

1 x CIP CCD Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat

1 x 6M cablu video

1 x cablu de alimentare

1 x manual de utilizare

CE FCC RoHS Certificare a Produselor de Serie

1.Vă recomandăm ESCROW de plată securizat.

2.Pay-pal,VISA,Mastercard,Moneybookers,Western Union,Transfer Bancar este, de asemenea, acceptabil.

3.Plata ar trebui să fie primite în termen de 3 zile după ce-l cumpere.

1. Numărul de urmărire va fi trimis la tine după ce ne-am expediat comanda.Dacă nu există nici o întârziere, acesta poate fi cauzat de vremea rea sau de control personalizat .Dacă încă nu pot primi elementul în termen de 20 de ZILE, pls contactati-ne. 2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face tu a lua produsele dorite cât mai curând posibil.În cazul în care primiți gresit produse ca urmare a transportului maritim de eroare, vă rugăm să ne contactați pentru schimb sau de restituire.Dacă este deteriorat , vă rugăm să refuze să accepte și să ne contactați cât mai curând posibil.

3. Elementul este numai transportate la Balioilhaircare.ro confirmat adresa.

Transport-prin FedEx/UPS/DHL/TNT/EMS sau alte accelerate curieri.

4.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.Vă rugăm să ne furnizați adresa dumneavoastră completă cu numărul de Telefon și asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să-l schimbe în Escrow în primul rând înainte de a plăti.

5.Despre Timp De Livrare

Starea de vanzari de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile de la încheierea licitației.Toate non-plata ofertant vor fi raportate.Produse fără nici o problemă de calitate nu poate fi restituire.Produsele cu probleme de calitate în 7 zile pot fi returnate și rambursare.Produsele cu probleme de calitate în 30 de zile poate fi returnat si inlocuit.Produsele cu probleme de calitate în 1 an pot fi returnate și reparate.

Notă: vă Rugăm să păstrați-l în stare bună și client trebuie să plătească pentru returnare, multumesc:)

FIECARE PRODUS ARE GARANTIE DE 12 LUNI!!!

Nu se adauga taxe, impozite, TVA sau alte taxe ascunse.Plătiți-ne ce vezi pe factura, eu.e.bunuri subtotal + costul de transport maritim (nu include taxe).

1.Clientul este întotdeauna NR.1 2.Ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele..Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil, dar din cauza e-mail de mare volum se poate lua timp pentru noi de a răspunde.Multumesc anticipat pentru răbdare! 3.Contactați-ne înainte de a părăsi un negativ, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția. 4.Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM, este posibil să nu fi capabil de a primi e-mail nostru răspunsurile; dacă aveți probleme la primirea e-mailurile noastre, poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta. ·5.Dacă sunteți nemulțumit cu produsul pentru orice motiv, în termen de 3 zile de la punctul de primire, vă puteți întoarce pentru o rambursare(deducerea shippng).

În timp datoria ,putem oferi rapid un răspuns.Dacă nu mai avem de muncă ,vă rugăm să fie pacient și considerabile să ne dea un pic mai mult timp .

Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpara

Etichete: camera mucegai, alarma auto skoda, fabia, partea ajuta, golf suvenir, volkswagen sharan, vw sharan, golf multimedia, ccd sony, octavia fața bar

Caracteristici Speciale Masina din spate vedere aparat de fotografiat
Tensiune DC 12V
Tip De Material ABS
Shell Material Plastic
locul de origine Guangdong, China (Continentală)
Nume De Brand Swift Yabd
Linia Directoare Da
Lungimea de Cablu Video 6M
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere
HD ecran digital Da
Masina Face VW Skoda Octavia Camera
Fir sau Wireless Sârmă
Material Lentile Plastic + Sticla

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea