BR2000 / 3000 Unidirecțional cauciuc fara spatiu Roata de Tors 8 kg Rezistență 7.1: 1 Maner din Otel Inoxidabil Bobină de Apă Sărată de Pescuit Roata

174.22lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

*1. Pescuit tambur cana parte adoptă chamfer design, ceea ce face linia de ieșire mai repede și nu deteriora linie.

*2. Vom folosi oțel inoxidabil ax principal, care are proprietati anti-apa de mare și anti-rugina efecte într-o anumită măsură.

*3. Toate-metal CNC finisare culbutorilor, cu adancit-out ultra-ușoară mâner, pescuit tambur pare mai frumos si se simte mult mai confortabil de utilizat.

*4. Pescuit tambur este proiectat cu o picătură de apă slinger nuci.Linia de ieșire este mai fin decât obișnuit prăștiașii și nu exploda.

*5. Firul aruncat inelul adoptă metal titan placare proces, astfel încât pescarii pot lin și ia liber și să ia în jos firul fara a deteriora firul în timpul utilizării.

Caietul de sarcini:

Navă de pescuit Rulmenți: 5+1BB

Pescuit Roata Tip: Spinning Wheel

Culoare: negru, aur

Model: BR2000/BR3000

Viteza raport: 7.1: 1

Forța de frânare: 8.0 KG

Greutate: 266g

Liste:

1 * roata de Tors

Note:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, pneumatic, regulator de presiune, dragoste pesca, bearking apă sărată de pescuit tambur, alimentator de pește, diy pescuit spool, agitator sare, role de pescuit electric, 18650 2200 mah, ilure trolling rolă de pescuit

Momeli De Tip Fals Momeala
Numărul De Model Roata de tors
Metoda De Pescuit Bait Casting
Origine NC(de Origine)
Raport De Transmisie 7.1
Role De Pescuit Tip Trolling Tambur
Poziția stream

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea