Papagal De Companie Pasăre Ham Lesa Cu Funia Curele De Formare În Aer Liber Tracțiune Coarda Pentru Papagali Mici Ondulați Lovebird Papagalul Păsări Mici

16.68lei

22.88lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Dimensiune: Curea latime 0.8 cm, lungime de aproximativ 2 metri, culoare: aleatoare.

2、Siguranta: Usor de purtat, fara a provoca iritarea pielii sau pene de daune.Pentru o mai bună îngrijire, lungimea este conceput pentru a fi de 2 metri, care oferă sporturi în aer liber pentru prietenii dvs. și păstrați-vă la o distanță corespunzătoare.

3, 8-în formă de curea este ușor de purtat și ușor pentru a elimina.Este un element indispensabil pentru struți și petreceri.Lasa-ti păsări drăguț zbura afară să se bucure de natură.

4, Un cârlig mic este conceput la mâner pentru a fi ușor de cedat oriunde pentru a preveni pasăre de jailbreaking.Acest lucru este, de asemenea, necesar un dispozitiv de tracțiune pentru alte animale mici să iasă.

5、Material: nylon rezistent chingi are proprietati anti-chewiability, conceput pentru a satisface pasăre fizic, materialul este extrem de moale si matasoasa textura satin, față lanț de metal este mult mai musca-dovada și lumină!

Parametri:

Caietul de sarcini: aprox.Bandă de lățime 0,8 CM/0,31 in, lungime 2M/78.74 în

Greutate: aproximativ 25g

Ambalare: sac de opp

Culoare: livrare aleatoare

Stil: perus, papagal, Papagal, papagali Calugar, mynah, prepelițe

Lista:

1* pasărea în lesă

Etichete: papagalul tricou, pasăre curea, arbaleta coarda, pasărea în lesă, pasăre ham si lesa, agaporni, papagal de jucarie, Pasăre de jucărie, cusca papagal, papagal

accepta En-gros
culoare Culoare Aleatorii
Tip Păsări
Suport Dropshipping
Caietul de sarcini aprox. Bandă de lățime 0,8 CM/0,31 in, lungime 2M/78.74 în
Material Alte
Nume De Brand Peitten
Greutate about 25g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea