Noua Toamna Rupt Gaura Denim Mozaic Bluza Singur Pieptul Talie Mare Sacou Scurt Cordon Ruched Zburli Bumbac Crop-Tops

111.45lei

166.33lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Noua Toamna Rupt Gaura Denim Mozaic Bluza Singur Pieptul Talie Mare Sacou Scurt Cordon Ruched Zburli Bumbac Crop-Tops

Новая джинсовая лоскутная рубашка с рваными отверстиями и однобортным узким вырезом с завышенной талией Dimensiune/Unitate

Размер/единица RU Bust

Бюст Umăr

плечо Lungime

длина Maneca

Рукав CM CM CM CM S 42 86.0 38.0 46.0 55.0 M 44 90.0 39.0 48.0 55.0 L 46 94.0 40.0 50.0 55.0 XL 48 98.0 41.0 52.0 55.0

A reaminti cumpărătorilor:

Vă rugăm să citiți următoarele informații înainte de a plasa comenzi, vă mulțumesc!

1 .Dacă sunteți mulțumit cu privire la produsele noastre, pls da-ne un feedback-ul pozitiv .Dacă există orice problemă, va rugam sa ne contactati inainte de a pleca feedback-ul negativ, putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a satisface pentru tine .

2 .Toate comenzile vor folosi Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim și China scrisoare recomandată.Timpul de livrare este de aproximativ 15 la 60 de zile.Dacă nu ați primit coletul dupa 45days, vă rugăm să ne contactați.Vom prelungi termenul de livrare.Dacă 90 de zile nu am primit coletul, am promisiunea de a aranja o rambursare completă .Coletul întârziere sau pierdute ar putea întâmpla, ca aceasta este o transfrontaliere de transport, procesul este în afara controlului nostru.Înainta litigiul în timpul de transport este de nedorit.Vă rugăm să înțelegeți.

3. Magazinul nostru se alăture Locale de a Reveni.Vă rugăm să pune-ți inima pe birou pentru a plasa comanda.Dacă sunteți nu-i place produsul, il poti returna produsul.Vom rambursare completă.Și taxa De returnare nu va oferi de tine.Veți pierde nimic.Dacă aveți dublu pentru Retur Local, vă rugăm să contactați-ne liber.

4. Tariful Vamal lista de aplicații au nevoie de cumpărător lăsați un mesaj pentru noi, ca noi nu putem cunoscut-o.În caz contrar, vom declara personalizat bazat prețul de vânzare.Vă rugăm să înțelegeți!Multumesc mult!!!

Alături de noi și Bucurați-vă de Cumpărături!

Etichete: trunchiate jacheta denim negru, jacheta denim doamna, 2019 sacou, trunchiate jacheta denim cu franjuri, trunchiate montate sacou denim, trunchiate jacheta denim blana, mare trunchiate jacheta denim, denim jack, cultură guler, trunchiate jacheta denim gri

Lungime maneca(cm) Plin
Model Tip Mozaic
Stil High Street
Maneca Stil Regulat
Nume De Brand ismtide
Decor Dantelă-Up
Tip De Element Îmbrăcăminte & Coats
Varsta Varsta 18-35 Ani
Tip De Închidere Singur Pieptul
Grosime STANDARD
Numărul De Model YMY102
Tip Talie Mare
Material Bumbac
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Guler Guler de Turn-down
Îmbrăcăminte De Tip Jachete
Cu glugă No
Gen FEMEI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea