Orbitor Fata De Magazin De Carbon Coco Organice Cărbune Albirea Dintilor Praf De Dinte Natural Polonez Vente

27.50lei

32.37lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mare Capacitate De Albire A Dintilor Praf Natural Activat Carbune De Nucă De Cocos Pasta De Dinti

PRODUSUL NOSTRU

Menta este inclus în acest produs.În primul rând, acest lucru nu este pentru aromatizante.Naturală de Mentă a fost gasit pentru a ajuta neautralise acizi în gură, astfel, echilibrarea gurile echilibrul PH-ului asigurarea email este protejată de reziduuri de toxine

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Cărbune activat, de asemenea, menționată ca carbon activat, nu este standard de carbon, care le-ar obține de la un BARBECUE!Activat carbune de nucă de Cocos este de cărbune, care a fost "activat" pentru a crește e absorbție proprietăți, și, în plus naturale de absorbție de substanțe chimice și toxine din organism, cărbune activat este o mare holistică, alternative la diverse produse de sanatate si frumusete.

Multe alternative dentare produse de sănătate utilizează cărbune activat în loc de fluor, deoarece pe termen lung ingestia de fluor poate avea efecte nocive asupra organismului.Oamenii l-au folosit pentru a reduce efectele de intoxicații alimentare și de a vindeca mahmureala, de asemenea.Sale, de asemenea, o modalitate recomandată pentru a trata otravă victime.

Nostru activat coajă de nucă de Cocos de carbon este exact asta, nu pe bază de lemn, spre deosebire de alte elemente de pe piata.Ce înseamnă acest lucru pentru tine?Rezultate maxime pentru albirea dintilor!

Descriere

Rece Gust:excelent gheață și rece gust ar putea elimina ozostomia, prevenirea placii dentare, și a vă oferi cu gust proaspat.

Folosit împreună cu spuma toothpas

Funcția de Pulbere Dinte:

Dublu-Eficiente de Protecție Formula:în Timp ce albirea dintilor,formula ar putea preveni noi pigment de culoare de la atașarea la dinți, astfel încât să se asigure sănătos și zâmbet încrezător.

Albi dintii complet și în mod natural.Mai ales pentru cei care cu dinți negri și dinții galbeni cauzate de fumat, de băut ceai, cafea și vin, Elimina tartrul si miros ciudat, Lăsând gura curată și proaspătă.

Conțin Ingredient de Albire: Ea ar putea elimina petele de dus de la fumat și de băut ceai într-un mod mai eficient, și de a face dintii alb și efectul de orbire.

Activă unică Formulă:formula poate albi dinții în profunzime, pentru a preveni petele de dinti de la formarea din nou,și să mențină efectul de albire pentru o lungă perioadă de timp.

Ține-ți gingivale mai sănătos.Utilizarea pe termen lung a acestui produs va ajuta pentru a menține probleme parodontale departe.

Conținut: 120g

Pachetul inclus:

1 buc albirea dintilor praf

Etichete: carbon coco, asus dinte, albire dentara, gheata de prindere spike pentru pantofi, pulbere de carbon activ, lanbena albirea dintilor praf, privat pulbere de cărbune, carbune de nucă de cocos coajă, negru cărbune dinti, coco pulbere

Dimensiune Moderate
Pachetul Inclus 1 buc albirea dintilor praf
NET WT 120g
Ingredient Mare Capacitate De Albire A Dintilor Praf
Tip De Element Albirea Dintilor
Nume De Brand ISHOWTIENDA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea